VOLEO BIH DA SE OŽENIM Zola otvorio dušu o Miljani, nada se lepoj budućnosti
Foto: Printscreen

Lazar Čolić Zola govorio je o Miljani Kulić i njihovom odnosu, nada se da će ovoga puta sve biti kako treba između njih. Dotakao se i Marije Kulić kao i Ivana Marinkovića.

- Moram da napomenen druženje od 15 dana, shvatio sam sve na drugačiji način. Nisam joj zaboravio šta je uradila, ali sam video njeno pokajanje i da je baš slomljena zbog svega što je uradila. Bilo joj je jako loše, nisam neko ko je počeo Miljani da veruje. Ne misli da je ova veza i da jeste i da nije, daću još jednu šansu. Neću previše da očekujem, da se ne razočaram. te neke velike reči i izjave ljubavi me ne zanimaju. Ja ću dati sve od sebe, da ne posumnja u mene. Ona neka radi šta misli da treba, ako se svega bude držala i bila uz mene, mislim da ćete moći da vidite nešto fino. Mislim da ćemo biti najsrećniji jedno pored drugog. Najviše bi voleo da bude iskrena i da ne pravi budalu od mene - rekao je Zola, pa dodao:

VOLEO BIH DA SE OŽENIM Zola otvorio dušu o Miljani, nada se lepoj budućnosti

 

 

- Bio sam siguran da će se nešto desiti između nas, kad -tad. Znao sam da ćemo se spojiti, moja Bosa mi je rekla da ima osećaj da se nećemo nikada razići. Voleo bi u nekom narednom periodu i da se oženim i da postanem domaćinski čovek. Previše sam i grešaka napravio, više nemam ni prostora za to - rekao je on.

VOLEO BIH DA SE OŽENIM Zola otvorio dušu o Miljani, nada se lepoj budućnosti

 

 

- Sa Ivanom imam korektan odnos, ne opterećujem se tuđim mišljenjima. Možda bi jedna ili dve osobe ovde mogle da me povrede. Ko će kako da shvati moje učešće me ne zanima. Imam potrebu da se umešam u Marijino izlaganje, jer je glupo da se meni meri sve. Ustajao sam i kada sam bio i kada nisam bio sa Miljanom u odnosu, jer ne dam na sebe - kazao je Zola.

PRIZNALA SVE Miljana otkrila da je mislila o Zoli dok je bila sa Bebicom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mimi

02.01.2023 15:43

Zola odradio si sve,pokazao čija je zadnja, sad nogu u dupe i beži,to tebi ne treba,ona je psihički loše a biće sve gora,treba li da rađaš decu sa bolesnom osobom.Zola gledaj genetiku,nije joj ni majka bolja, samo se dobro folira.