SAMI ZNAJU KAKO IM JE Car i Milica ubeđeni da Anđela nosi veći teret u odnosu sa Zvezdanom
Foto: Printscreen

Novinar Darko Tanasijević je podigao Filipa Cara kako bi prokomentarisao celokupnu situaciju:

- Kome Era utera... - krenuo je Car pa nastavio:

SAMI ZNAJU KAKO IM JE Car i Milica ubeđeni da Anđela nosi veći teret u odnosu sa Zvezdanom

 

 

- Palčica je pogrešila juče kada se pravdala i napadala sve, umesto da je priznala da je pogrešila prema svom momku kojeg mnogo cenim. Ja bih voleo da je ovde Đedović i da njegove i osude i podrške liče na nešto. Ovo je njihovo odabir, ljudi za svoje stvari sami odgovaraju. Anđela će nositi veći teret, Zvezdan je momak koji je došao sa uličnog koledža, on je momak od kojeg smo moglu da očekujemo neke stvari, pa muškarac je od krvi i mesa. Mene zanima, pošto su ga pitali kako reaguje njegova žena na ovo, mene zanima da li bi bilo dobro da on ostane u odnosu jer je ona njega čekala - rekao je Car.

- Mića je lepo rekao, ne možemo mi tuđim nedelima, oprati sebe.Danas se muškarcima više prašta nego ženama, a Anđela je osuđivala devojke koje su radile takve stvari, a sada ona radi to. Videćemo kako će se ona nositi sa tim. Meni ovo nije promenilo sliku o njima, niti ću. Ovo su stvari koje ne možemo promeniti - rekao je Car.

Darko je potom podigao Milicu Veselinović:

SAMI ZNAJU KAKO IM JE Car i Milica ubeđeni da Anđela nosi veći teret u odnosu sa Zvezdanom

 

 

- Ni od jedne, ni od druge strane nisam ovo očekivala. ISkreno jako mi je neobično. Anđela mi je devojka koja određuje ko je glavni u vezi. Jeste neobično sve, ali mi moežmo da osudimo postupak ali ne i osobu jer sam o toj Ani čula sve najbolje. Sa Anđelom sa korekrna, ja suditi neću dok nme vidi neke stavri - rekla je MIlica.

- Kako bi sada Mensur komentarisao Anđelu - upitao je Darko.

- Znam kako je on prošle godine komentarisao Dalilu, a i Anđela mu je draga ali opet njen stav, verujem da će se promeniti - rekla je MIlica.

NE POVEZUJTE ME SA EROM, NAJMORALNIJA SAM Palčica ne da na sebe, Matora je stavila na njeno mesto

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading