NAŠA PEVAČICA BRUTALNO RASKRINKALA DEJANA DRAGOJEVIĆA Potpuno ga RAZORILA, priznala da ju je IZDAO!
Printscreen

Sandra Rešić uspešno gradi svoju muzičku karijeru, ali i dalje ostaje jedno od najvoljenijih pojava rijalitija Zadruga. Gledaoci su se identifikovali sa njom i njenim osećajem za pravdu, a posebno su sa velikom pažnjom pratili njen odnos sa Dejanom Dragojevićem. Pevačica je na kraju 2022. rešila da se još jednom osvrne na njen odnos sa pobednikom šeste sezone zadruge.   

NAŠA PEVAČICA BRUTALNO RASKRINKALA DEJANA DRAGOJEVIĆA Potpuno ga RAZORILA, priznala da ju je IZDAO!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Negde, ovu godinu, obeležilo je tvoje učešće u „Zadruzi 5“ i izdaja Dejana Dragojevića. Hoćeš li pružiti možda šansu obnovi kontakta i koliko ti je ta situacija zapravo stvorila barijeru za nešto novo?

- Da se ne lažemo, naravno da jeste ovo obeležilo "Zadrugu 5" moje drugarstvo, tj. nedrugarstvo sa Dejanom Dragojevićem. Nema tu nešto mnogo priče, ispričano je sve što je moglo, što se tiče moje strane. Imala sam neka pitanja na koja nikad nisam dobila odgovor i na koja nikada neću ni dobiti odgovor. Da mi je stvorilo barijeru? Nije mi stvorila barijeru, znaš ono kao "izgubila sam veru" i ostalo, ne, taman posla. Takva situacija mi je stvorila apsolutni oprez, jer sam po prvi put u svom životu, ne mogu da verujem da sam napravila tako lošu procenu. Ne dešava mi se često. Međutim, on je jedini čovek gde mi se nije uključila ona lampica, kao u crtaćima, ali dobro, Bože moj, sve je to negde život, nema šta. Što se tiče pružanja bilo kakve šanse, iskreno da ti kažem, ne bih imala komentar i to će biti zaključak mog odgovora.

NAŠA PEVAČICA BRUTALNO RASKRINKALA DEJANA DRAGOJEVIĆA Potpuno ga RAZORILA, priznala da ju je IZDAO!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Da li ćeš na dalje u životu primenjivati "sudbinske lisice" ili ne?

- Mislim da nikada do sada nisam primenjivala "sudbinske lisice", pa neću ni od sada. Bio je zadatak, pa je bio i završio se. Nisu mi bile potrebne ni "sudbinske lisice" niti bilo kakve lisice da bih znala ko su pravi ljudi u mom životu, a i prethodno pitanje me je dodatno naučilo svemu tome da mi lisice nisu potrebne, već samo oprez.

MATORA SE OBRUŠILA NA MARKA MARKOVIĆA I PONIZILA GA BRUTALNO Nizale se žestoke uvrede, nastaće HAOS

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading