SANJA GRUJIĆ NE MOŽE DA DOĐE SEBI Briznula u plač, rasula se potpuno na komade!
Foto: Printscreen

Zadrugari imaju priliku da svojoj najomiljenijoj i najneomiljenijoj osobi u Beloj kući kažu ono što im žele za Novu godinu.

Sanja Grujić je dobila reč.

SANJA GRUJIĆ NE MOŽE DA DOĐE SEBI Briznula u plač, rasula se potpuno na komade!

Printscreen Zadruga

- Izviniću se svima za ono što sam rekla ispred salona i zamoliću Boga da mi oprostio. Meni je najomiljeniji Marko, poželela bih mu da mu se ostvari svaka želja i da zauvek budemo zajedno. Najneomiljlenija osoba mi je gruba reč, jer posle svakog sukoba sa vama, meni bude žao. Mariji bih poželela da joj ćerke budu žive i zdrave - rekla je Sanja, pa je Marija poljubila.

SANJA GRUJIĆ NE MOŽE DA DOĐE SEBI Briznula u plač, rasula se potpuno na komade!

 

Printscreen Zadruga

- Miljanu naravno volim najviše na svetu. Takođe su ovde moji, Ivan, Nenad i Zola. Ivan mi je postao mnogo drag, jer je Željkov tata, Željko ga gleda onim slatkim okicama. Danas je pisao Željku čestitku. Nenadu nikada u životu neću da zaboravim šta je uradio za mene i moju porodicu. Nikada nijednu lošu reč nisam čula od njega, niti je od strane moje porodice upućena njemu. Besprekoran je u svemu. Zola je neko ko me najviše nervira u ovoj "Zadruzi". ali moram da ga prihvatim, jer ga moja Miljana voli. Ne znam ni kako da ga definišem, svima želim najbolje u životu. Sve što želim mojoj porodici, želim i njima. Najdraži zadrugar mi je Miljan Vračević zato što me u svakoj situaciji slatko nasmeje. Kada bi se gledalo da li je Miljan ili Zvezdan, da bi se prevagnulo. Odnedavno zbog ovog čina, bio mi je mnogo drag. Nisam se nadala da će ovo da uradi, nije ispoštovao ništa. I dalje ne može da se prelomi u mojoj glavi da shvatim šta je sebi dozvolio. Volela bih da bude srećan u životu i da ovo što se desilo, da ovo istraje - rekla je Marija.

IVAN MARINKOVIĆ SE GUŠI U SUZAMA Za sve je kriv mali Željko, evo kako ga je DOTUKAO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading