TUKAO SI MAJU SVE VREME Palčica na stubu srama zbog ponašanja prema Petrućiju, brutalno udarila na Cara
Foto: Printscreen

Naredno pitanje na Igri istine postavila je Anđela Đuričić:

- Pitanje za Ša. Znamo svi da očekuju klipove večeras, da li gledaš pozitivno da će sutra biti klipovi? Sad smo svi u tripu zbog klipova i dolazaka? Kako se sada osećaš - upitala je Anđela.

TUKAO SI MAJU SVE VREME Palčica na stubu srama zbog ponašanja prema Petrućiju, brutalno udarila na Cara

 

 

- Sada sam u paranoji, strah me je. Evo sada je neka tišina, vidim da svima nikome nije svejedno, svi se pitaju da li će biti klipova i dolazaka. Čudno je ovo, nisam navikao na to - rekao je Ša, pa je postavio pitanje za Petrućija:

- Dokle ćeš da trpiš da te neko šamara (Palčica), njeno ponašanje je baš loše - upitao je Ša.

- Imamo mi i lepih trenutaka - rekao je Petrući.

- Sada ispada da ja njega bijem svaki dan, stoko neurotična - vikala je Palčica.

- Ne pričam ja da je ona nasilna, mene zanima kada će to da se zaustavi - upitao je Ša.

- Dok sam ja sa njom, biće batina, samo da ne bude javno. Danas je sve bilo uredu, ona je odjednom krenula da vileni. Ja se izvinjavam i svojima i njenima za ono pljuvanje, to je ružno. Smanjilo se to, nadam se da će prestati. Meni je to smešno - rekao je Petrući.

TUKAO SI MAJU SVE VREME Palčica na stubu srama zbog ponašanja prema Petrućiju, brutalno udarila na Cara

 

 

- Sada svi recite koliko sam ga puta udarila. Ja sam mlada i jako emotivna, ja sam takva, i kada mi se smeje i kada mi se plače i kada mi se peva, takva sam. Mene je povredilo što je on meni prebacio kada sam se razdrala tišina. On ide protiv mene, a to mi je ružno, ja ne tražim njegovu zaštuitu. Kako ću ja reagovati i kako ću se ponašati to je do mene, a ti si trebao danas meni tiho da kažeš, a ne onako. Konstanto praviš greške i pospešuješ moje rekcije - vikala je Palčica.

- Ovde trideset neurotičnih debila viče ovde i kako ja da se ponašam tada. Marko je isto danas podigao Sanji krevet, a u tom trenutku njen dečko napu*ava mene u gardaroberu - dodala je Palčica.

- Pa pobacala si mu stvari - odgovorio je Petrući.

- Ti meni pominješ porodicu, a kada meni pomeneš porodicu budiš u meni rekaciju. Marko je osoba koja voli da ga šamaraju i zato je sa mnom. Ja sam njega samo tri puta ošamarila - rekla je Palčica.

- Ja kada sam krenuo da se branim, još više sam naje*ao - dodao je Car.

- Ti si obnovio vezu sa devojkom koja te je gađala kamenjem - rekla je Palčica.

- Nenormalno je jer si ti rekla da mi to volimo jer trpimo. Ja kada me je Aleks gađala ja nisam bio sa njom, ona i ja nismo komunicirali tada - rekao je Car.

- Pošto si rekla da ja volim da me šamaraju - krenuo je da priča Petrući.

TUKAO SI MAJU SVE VREME Palčica na stubu srama zbog ponašanja prema Petrućiju, brutalno udarila na Cara

 

 

- Vi ovde od mene pravite bolesniko, a ti što meni tajno stežeš ruku ispod jorgana. Pre dva dana je mene Marko ostavio bez cigareta,a te cigarete je podelio sa svima, a ja sam tada ušla u crveno. Njemu je bitnije da bude dobar prema ljudima, a kako ću se ja osećati, to nikoga neće zanimati, pa ni njega. Ja sam ovde dobar čovek prema svima - vikala je Palčica i krenula da plače.

- Suze kod mene ne prolaze, pričaš tu svašta kao da te ja poverđujem, a ti mene šamaraš, e sada smo završili - rekao je Petrući.

- Alo ti si i Matoru udarala - rekao je Car.

- Ćuti ti, koji si tukao Maju sve vreme - odgovorila je Palčica i popela se na klupu.

STIGLI NA RAJSKO OSTRVO Kreće spektakal Miljane i Zole, ovo su svi čekali

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading