"SA ANĐELOM JE DA BI TERAO INAT ALEKSANDRI" Marija Kulić iznela svoju teoriju: OTKRILA ZAŠTO JE ZVEZDAN OSTAVIO ŽENU
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugari su komentarisali odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

-Ova veza mora drugačije da se gleda, on ima ženu napolju ali je to za nas imaginarno dok ne vidimo. Ovu vezu gledam drugačije. Zvezdan mi je potpuno jasan, a ona je devojka imala svoj svet morala. U to ne bih ulazio duboko i pitao je da li je neki muškarac povredio, ostavio i naravila je neki zid. Zvezdan je mangup, šmeker i mnoge bi mu dopustile, devojke padaju na njegovu žvaku, svako ima svoj pristup i nije mi čudno što je ona pala - rekao je Ivan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Nadovezaću se na prethodno pitanje. Ne smatram da se oseća mlađe pored nje jer je njeno ponašanje preozbiljno. Možda bi sa vedrijom, starijom devojkom bio bolje i mlađe, a ne verujem da se toliko zaljubio u nju jer on je itekako po meni bio zaljubljenij u Aleksandru po reakcijama, pogledima, sedenju, više se trudio. Mislim da je povređen jer je Aleks bila na distanci dok je bila sa Dejanom, a brzo je ušla u odnos sa Filipom i da je ovo revolt da on bude sa lepom i zgodnom. Njih dve u moralnom smislu do dana kad je priznala da je rasturačica brakova nisu mogle da se porede. Sinoć su bili odvratni i degutantni, žena mu je povređena, a on igra i boli ga uvo - rekla je Marija.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Sa Aleksandrom ništa nije bilo, a ako je ona videla sve to verovatno bi s ei desilo, ali ja nisam došao da nalazim nekoga nego mi se ovo desilo - rekao je Zvezdan.

-Nisi bio siguran jer je bila sa Dejanom - rekla je Marija.

-Nemam ni zadršku, ni zapršku na ovu temu. On je dobar čovek i veliki je džentlmen prema meni. Bila sam u šoku kad je Zvezdan rekao ovo, ali je on na pretposlednjoj žurki rekao da bi voleo da se zavučemo negde i isplačemo. Znamo čiji je sin, svi se nešto plaše, ali ljudi mi smo u rijaltiju, vi imate strahopoštovanje. Meni je ovo van pameti, imam osećaj, nekako su mi se zgadili. Ona j elepa, ali samo lepa. Zmija koja može da s*ebe čoveka svakog, pa i njega koji je zaljubljeniji. Ono što je uradio je za mene prevara i izdaja. Ona će po meni biti dominantnija jer je takav tip - rekla je Zorica.

"ŽELJKO ME JE NAZVAO TATA" Miljana Kulić završila u suzama, njen sin je shvatio ko mu je otac: MARINKOVIĆ OTKRIO SVE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading