EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: RIZIČNO STANJE Tara Simov mesecima krije trudnoću, ovo je razlog
Printscreen

Tara Simov  saznala je da je u drugom stanju pre nešto više od dva meseca, ali je njena trudnoća od početka bila rizična.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: RIZIČNO STANJE Tara Simov mesecima krije trudnoću, ovo je razlog

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako izvor blizak bivšoj rijaliti učesnici tvrdi, vest u trudnoći dočekala ju je nespremnu, ali joj je emotivni partner Danilo od prvog dana velika podrška. 

- Tara prva tri meseca nije ni znala da je trudna. Shvatila je da se nešto dešava kada su joj počele mučnine i nesnosne glavobolje. Izvadila je krv i potrvrdila trudnoću. Nije mogla da dođe sebi. Na pregledu kod ginekologa utvrdila je da je trudna 11 nedelja. Šokirala se i danima nije mogla da dođe sebi budući da ništa nije osetila toliko dugo i da zbog toga nije pazila na sebe, spavanje, cigarete. Sreća, Danilo je bio tu da je smiri i natera da misli pozitivno kako bi njihova beba bila dobro - navodi izvor uz tvrdnje da je Simova brzo potvrdila svoje sumnje da će trudnoća biti teška. 

- Samo nekoliko dana od saznanja da je trudna, počela su krvarenja. Svaki dan je odlazila svom ginekologu kako bi uspela da održi trudnoću. Rekao joj je da mora strogo da miruje jer je plod jako nisko i da mora da pazi na svaki korak koji napravi do kraja trudnoće. To je shvatila ozbiljno i potpuno promenila životne navike. Od poslednjeg obilnijeg krvarenja niko ne zna šta se dešava sa njenom trudnoćom, a Danilo i ona strogo ćute o tome. Njeni najbliži strahuju da je izgubila bebu, ali ona ne želi da priča o trudnoći ni sa kim. Drugi se nadaju da je sve kako treba i da želi da sačuva mir dok se trudnoća ne završi kako ne bi prolazila kroz pritisak javnosti dok ne bude sigurna da je sve kako treba - zaključuje izvor za alo.rs.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: RIZIČNO STANJE Tara Simov mesecima krije trudnoću, ovo je razlog

Printscreen

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Kiza

28.12.2022 04:32

Nije mi jasno sta sa ovim deckom nije u redu da je sa ovom lujkom, definitivno smo kao drustvo dotakli dno.

Sale

28.12.2022 04:34

Svaka cast ovom decku na jakom zeludcu kad moze da bude sa ovim odronom.

Ccccccccc

29.12.2022 23:50

I treba da krije, otišlo je to odavno. Ne mogu odroni da iznesu to ,a i ne zasluzuju!! Nadam se da je izgubila . Ovakvim fuksama bi zakonom trebalo zabraniti da radjaju, NE DAJ BOZE OVOJ DETE !!!!