ISPLIVALI ŠOK DETALJI: Miljana krala od Marije  da bi se Zola kockao!
Pink printskrin

Koliko je Miljana Kulić bila zaljubljena u Lazara Čolića Zolu, svedoči činjenica da je krala pare od rođene majke! Dok su boravili van rijalitija, Miljana i Zola su vreme uglavnom provodili u kladionicama i kazinima gde su rasipali novac zarađen u rijalitiju, a kada je kasa presušila, našli su rešenje.

Kako tvrdi izvor, Miljana je prilikom svake posete Nišu uzimala novac iz šteka koji su Siniša i Marija imali za crne dane i novac davala svom tadašnjem dečku.

- U pitanju su velike sume, a Miljani je u tom trenutku jedino bilo važno da ona i Zola žive lagodno bez obzira na posledice. S druge strane, Marija nikada nije proveravala štek, jer je bila ubeđena da za njega ne zna niko od ukućana osim nje i supruga Siniše - kaže izvor.

ISPLIVALI ŠOK DETALJI: Miljana krala od Marije  da bi se Zola kockao!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Da su ove priče tačne, posvedočila je i Miljana, koja je tokom sukoba sa svojom majkom, koja je sve vreme na strani ćerkinog bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebice, otkrila detalje lopovluka.

- Mamice, ti braniš Nenada, a on je sve vreme znao da sam krala pare od tebe, jer sam mu to priznala i nikada nije želeo da ti kaže - rekla je Miljana, a Marija je doživela nervni slom. 

ZGROZILA GLEDAOCE Zadrugarka ne zna odgovore na osnovna pitanja, diči se time da je starleta, a ne zna glavne gradove!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading