U BORBI DA SE DOKAŽE Zadrugari se uverili da Maja ponovo juri Cara
Printscreen

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević najavio je drugi prilog, u kojem su zadrugari imali priliku da vide kako Maja Marinković insistira da razgovara sa FIlipom Carem.

- Ja imam osećaj da ti njega proganjaš, a ne on tebe. Ti trčiš za njim, izjavljuješ ljubav, a ne on tebi, kao što pričaš za crnim stolom - rekao je Neca.

U BORBI DA SE DOKAŽE Zadrugari se uverili da Maja ponovo juri Cara

Printscreen

 

- Ja da sam prva potencirala, to nije tako. Ja sam nešto bila ljuta, krenula dapričam o Bilalu, a on kao: "Pričaš to jer si ljuta". Ograđeno je sve - rekla je Maja.

- Ništa nije iskreno, Maja me iznenađuje - dobacila je Matora.

- Kod mene se nije nešto baš desilo da bih se ja zabrinula. Imali smo neko druženje, ja nisam počela to da potenciram. Nisam ja njega uhvatila i iznela. On da poštuje Aleksandru ne bi se bavio Milicom i sa mnom. Jesmo se družili, jesmo se pipnuli, ali mene ne zanima - govorila je Maja.

- Ja sam neko ko je potencirao, podigao Maju i pričao joj šlagere u pabu, sat ili dva. Što se tiče mene, ja smatram da sam ja taj koji je napravio prvi korak i koji je tebi smutio mozak pričom u pabu i priznajem to. Priznajem da sam pričao da te volim i da ću biti sa tobom, posle toga sam rekao da ništa od toga nije istina - pričao je Car.

U BORBI DA SE DOKAŽE Zadrugari se uverili da Maja ponovo juri Cara

Printscreen Zadruga

 

- Nije istina, jutros si rekao da bi imao s*ks sa mnom i ono što si imao sa Milicom - dodala je Maja.

- Ja to nikad nisam najavio. Ti si mene dovukla u krevet. Poenta je da ja tebe oratim i provociram, tebi sam dolazio i potencirao na svemu, a ti nisi ništa od toga. Ja kao odbijen muškarac ne želim ništa - nastavio je Filip.

NEMA TAJNI Miljana otkrila Zoli na koji način Bebica pokušava da komunicira sa njom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading