NIKAD ŽEŠĆI OKRŠAJ Maja i Miljana napravile haos u Beloj kući, Marinkovićka joj žestoko odbrusila: ZA 24 SATA SPAVALA SI SA ZOLOM I BEBICOM
Pink printskrin

Maja Marinković dobila je pitanje vezano za bivšeg dečka Bilala Brajlovića, a potom je nastao haos za crnim stolom.

 
- Možeš li da skloniš šolje sa našim Bilalom - glasilo je pitanje.
 
- Opa, krenuli smo oštro! Nikakav problem. Verujem da je Bilal završio sa mnom, biram da budem srećna, da se osećam srećno i ponašam prirodno. Ovde ima mnogih koji su se izmešali. Svako treba da gleda sebe i odgovara na svoje. Nije bilo fejk - rekla je Maja.

Pink printskrin

 

U sve se umešala Miljana Kulić koja je oplela po Marinkovićevoj.

- Dosta mi je više aludiranja i prebacivanja lopte na Aleksandru. Plakala je ovde, ronila suze, išla kod Zorice u hotel i onakvog dečka u gipsu, njoj pada napamet da se on j sa nekim - skočila je Miljana.

- Nisi bila nervozna kada si povredila Bebicu dok si spavala sa Zolom i njim za 24 sata - rekla je Maja.

Pink printskrin

 

- Nju z*bole za Bilala, čekala je Filipov ulazak, terala je inat. Nikako ne podržavam da bude sa Majkl Džeksonom, nego samo sa Aleksandrom. Mislim da on nju voli - rekla je Kulićeva.

- Da sam spavala sa 24 sata sa dva muškarca, razapeli bi me ovde. Ti si svoj moral pokazala! - drala se Maja.

- Bila si sa Pecom Vijagrom. Nije ni čudo. Išla si kod njih kući, da bi gledala muža svoje drugarice - rekla je Miljana.

Pink printskrin

 

- Ti si išla kod onog pevača i sasvim slučajno upala u sobu kod njegovog pevača, znaš ti dobro šta pričam. Imam snimak, ali ga neću dati. Alo, mrtva je ušla posle nastupa, misleći da je pevač, njegovom vozaču. On čovek snimao, majke mi - rekla je Maja.

 - Ona je, evo ovako... Volim svog dečka, vas to boli - rekla je Miljana.

- Filip će te iskoristiti a onda ćeš grebati! Gledaćemo Majkl Džeksona u izdanju u kom je sada, pokojnom - dodala je Miljana.

- Miljana nema kredibilitet da mi priča nešto. Zola dok je nije hteo, ona je molila, plakala, izj**ao je i šutnuo. Ti si rekla da bi volela da izgledaš kao ja - rekla je Maja.

- Ti si volela da budeš Ana Korać, ali su te napravili na Majkla Džeksona - dodala je Miljana.

ADMIR PELEŠ TRAŽI DODATNU ODŠTETU Ekskluzivno: Filip Car osuđen na godinu dana zatvora!

Komentari (0)

Loading