Miljana i Ivan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Drama koju Kulići svakodnevno prave u Beloj kući se ne smiruje. Najnovije dešavanje vezano je za starateljstvo malog Željka, sina Miljane Kulić i Ivana Marinkovića.

Ivan se šokirao dok je slušao raspravu Marije Kulić sa Miljanom i Lazarom Čolićem Zolom, te je odlučio da lupi šakom o sto i progovori o sudbini malog Željka. Prethodno je Miljana zabranila Mariji da je ucenjuje preko Željka i zabranjuje joj da ga vodi u Derventu.

IVAN ŽELI DA ODUZME MILJANE STARATELJSTVO NAD DETETOM Kulićeva van sebe, idu na SUD, nikad veći HAOS!

Printscreen Zadruga

 

- Ja se možda još ne pitam, ali planiram da se pitam. Ja još uvek nisam ustanovio ko je staratelj, Bebica mi je sada šapnuo da je Marija. Miljana, ako planiraš svoj život sa Zolom, ne vidim potrebu da mešate Željka u ovo - ustao je Ivan.

- Oni bre nisu ni ušli u vezu - ubacila se Marija.

- Ovo važi i za Bebicu. Ja i dalje stojim da bi bolji uticaj bio Zola, nego Bebica, ali pod uslovom da se Miljana i Zola smire - dodao je Marinković.

- Dete je toliko dobro vaspitano, da ja svoj trud ne dajem seljacima iz Dervente! - besnela je Kulićka.

- Hajde da se dogovorimo, kad izađemo odavde, idemo prvo u ustanovu, skidamo N.N, stavlja se otac Ivan Marinković - govorio je Ivan.

- Ja ti kažem ne - dodala je Miljana.

- Idemo na sud onda. Ja imam sudsko pravo da dokažem očinstvo - rekao je Marinković.

- Ako bude sa mnom, ja ću prvi insistirati da se to uradi - ustao je Zola.

- Ali Bebica kaže da je Marija doživotni staratelj, a do juče ste pričali da je dok je u rijalitiju - rekao je Milošević.

- Naravno da majci pripada starateljstvo, ali ja kao otac imam neka prava, sa pravom viđanja. Slažem se da bude u Nišu, Miljana može da ga viđa kao ja. Miljana i Zola treba da provedu i neko vreme zajedno u miru, da li će to biti Niš, Derventa, Beograd... Dete ne treba da mešate. Ima ljubav koja mu je potrebna. Dete može samo da bude bolje i treba da bude bolje, a najlepše će mu biti kad sredimo svoje situacije ovde - rekao je Ivan.

- Po njihovoj priči, ja se ni za šta ne pitam - ustala je Miljana.

- Zamislite koja je Miljani konfuzija, pojavljuje se čovek koji se ograđivao od nje i deteta i ovo priča. Ti kao biološki otac možeš da ga viđaš gde god Miljana živi. Miljana treba: "Dete za ruku i..." - ustao je Filip Car.

IVAN ŽELI DA ODUZME MILJANE STARATELJSTVO NAD DETETOM Kulićeva van sebe, idu na SUD, nikad veći HAOS!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ako zamerate Mariji što se meša, onda ne treba ni ti da se mešaš. Šta, posle 3 meseca im pukne veza i opet u Niš. Ona sama pravi konfuziju. Nije ni trebalo da dovede Mariju i Željka ovde - odgovorio je Marinković.

- Evo, ja samo kažem šta bih ja napravio. Ja bih svoje pare u svoj džep: "Tata i mama, ja sam nezavisna od danas, iznajmiću stan" - govorio je Car.

- Ona nije podobna za to još uvek, to znaš - rekao je Ivan.

- Neće nikad dok joj ovako pričate. Svi ste podobni, a Miljana nije, a Miljana vas je sve gurnula u orbitu. Nikoga ne bi bilo bez Miljane. Miljana je centar, nikog od ovih aktera ne bi bilo da nije Miljane, ne bi bilo Zole, Bebice, Marije, a najverovatnije ni Ivana. A ti reši to što imaš zakonski, pa onda dalje. A Marija može da dođe za 20 godina i kaže Miljani da nije podobna za odgajanje. Znam slučajeve gde su majke i tate upravljale ljudima do 60 godina, nisu im davali da dovode devojke kući, neke moje komšije. Tako će možda i Marija da odluči - dodao je Filip.

- Za razliku od tvojih komšija, mene Miljana ne sluša. Može da radi šta hoće, ali Željko ne ide. Danas će da bude Zola u Derventi, sutra neko u Momčilovcu... Starateljstvo će biti njeno kad ne ulazi u rijaliti - rekla je Marija.

IVAN ŽELI DA ODUZME MILJANE STARATELJSTVO NAD DETETOM Kulićeva van sebe, idu na SUD, nikad veći HAOS!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Marija, Zorica te je pitala kako si mogla da dobiješ starateljstvo, ako si rekla da imaš one strahove, rekla si da si lagala - dodao je Milan.

- Ja mogu da pričam šta hoću, nije zabranjeno da se laže u rijalitiju - govorila je Kulićeva.

- To je onda fobija - rekao je Milošević.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NA NOGAMA Voditeljka primorana da se HITNO OGLASI, evo šta se dešava u njenom domu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading