"DOBRA SAM SA NJEGOVIM OCEM I BRATOM" Otkriveno u kakvim je odnosima Aleksandra Nikolić sa MARKOM MESAROM
Foto: Alo ilustracija

Pitanja je tokom ročišta, svedoku - okrivljenom postavljao njegov nekadašnji šef Marko Miljković, koji ga je u jednom trenutku pitao da li im je ikad protivrečio.

- Jesam, naprimer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odonose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba, a ja kažem nije - rekao je Lalić.

Tim povodom se oglasila Aleksandrina majka Slovenka.

- Marko Miljković je bio naš komšija, druga kuća od zgrade. Poznajemo ga kao komšiju. Dobra sam sa njegovim ocem i bratom. To nema veze sa životom da je moja ćerka bila intimna sa njima. Marko je imao svoju ženu pre nego što je završio u zatvoru, tačnije devojku koju je oženio i ima dvoje dece sa njom. Nije tačno da je bežala od njih u rijaliti. Aleksandra ga je poznavala, ali samo kao komšiju - kazala je Slovenka, piše Blic.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Da li ima još nešto da se nakači Aleksandri? Zna se ko je bio u društvu takvih ljudi. Neka se preispitaju te koje su bile u takvim društvima, razne starlete i poznate devojke, a glume neke dame. Obogatile su se i dobile silne stanove od njih. Moja Aleksandra niti se obogatila od njih, niti ima veze sa tim - dodala je Aleksandrina majka.

Aleksandra Nikolić, učesnica rijalitija "Zadruga", postala je poznata u javnosti po svojim turbolentnim odnosima u rijalitiju. Ona je takođe skrenula pažnju na sebe pričom koja je isplivala da je u Bujanovcu radila kao hostesa, dok su ostali zadrugari nagađali da se bavila najstarijim zanatom.

Ona je između ostalog, tokom svog učešća u rijaliti programu nosila i navijačku majicu.Takođe, ona je hapšena u Turskoj, kada je policija upala u lokal u kojem je ona, navodno, radila kao poslovna pratnja i u kojem je radila bez radne dozvole.

"NAJAVILI SU DA ĆE IMATI NEŠTO ZA NOVU GODINU" Skandal u "beloj kući", zadrugarka jeca, A ONI SU SE PRED SVIMA POLJUBILI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading