"UPALA JE U LEGLO PROSTITUCIJE I DROGE" Drugarica Aleksandre Nikolić ispričala jezive detalje: ZORICA MARKOVIĆ JE UMEŠANA U SVE
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Kako izvor navodi, Aleksandra je otišla u Bern, gde je navodno trebalo da radi kao hostesa u noćnom klubu. Međutim, kada je otišla tamo s drugaricama, ispostavilo se da je to posao animir-dame, a onda navodno i mnogo više od toga - prostitucija sa elitnim klijentima iz okoline Švajcarske.

-Svi znamo u kom kontekstu se provlači ime Aleksandre Nikolić od momenta od kada je postala deo rijaliti-scene kod nas. Čim je kročila u "Zadrugu", počele su da kolaju priče da je radila sve i svašta u Bujanovcu, a onda i u Švajcarskoj, gde je bila neko vreme. Videli ste da se ona jedno vreme branila, poricala sve to, a onda, kada su se pojavili svedoci svog razvrata u kom je bila, neke stvari je i sama otkrila. Ipak, ima dosta toga što javnost nema pojma kada je ona u pitanju. Ni Dejan, koji ju je prihvatio i prešao preko njene mutne prošlosti, nema pojma za detalje koje ona krije ko zmija noge. Aleks je imala jedva 18 godina i nije imala pojma u kakav haos upada i šta joj se sprema - počinje priču njena prijateljica koja je bila u istom poslu kao ona i zna sve detalje njene, nimalo lepe, prošlosti, pa nastavlja dalje o popularnoj starleti.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Imala je ideju da zaradi novac i vrati se u Srbiju: "Ne mogu u Srbiji sebi da obezbedim ništa, neću matore lovatore, hoću sama da zaradim. Dokazaću mama Slovenki da sam sposobna i njoj da pomognem", rekla mi je Aleks. Ništa nije bilo kako je zamišljala. Upala je u leglo prostitucije i droge. Neke devojke su dilovale narkotike, neke bile animir-dame, a neke prostitutke. Bila sam animirka zajedno s njom. Kada je videla da je đavo odneo šalu i da ćemo završiti kao belo roblje, Aleks je pokušavala da pobegne, ali joj je makro zaplenio pasoš i tada nije bilo šanse da mrdne nigde. Bila je blokirana samo u toj kući gde smo sve bile smeštene. Plakala je, nije htela da jede. Zbog toga je smršala deset kilograma. Dobijala je i batine od tog vlasnika bordela. On je bio nezgodan čovek - nastavlja prijateljica bivše devojke Dejana Dragojevića.

U nastavku odaje i kako je uspela da se izvuče iz svega u šta je nesvesno upala.

- Njena majka Slovenka dobila je poruku da joj je ćerka u kandžama prostitucije, kao i ime glavnog podvođača. Pošto je poznavala Zoricu Marković od pre iz noćnog života, i sama je bila kao njena ćerka, došla je do nje i molila da joj pomogne. Plakala je na sav glas. Zorica se sažalila, pa je potegla veze i uspela da spase Aleks od dalje propasti. Dovoljno je bilo da okrene jedan broj telefona u Švici i da stvar bude rešena. Zorica je poznala veoma opasnog i uticajnog čoveka u Švici. Nije bilo jačeg od njega u to vreme. Zahvaljujući Markovićki, Aleks je dobila pasoš nazad i vratila se u Srbiju. Posle su ona i Slovenka dolazile kod Zorice u Jajince da joj se zahvaljuju, donele su joj svašta od poklona. Obe ćute o tome, prave se kao da se nikad ništa nije desilo, ali ako Zorica poludi, sve će da ispriča. Zbog toga Aleks ne sme ništa da joj kaže, čak i kad je najviše vređa i govori joj ružne reči - završava Nikolićkina prijateljica.

SRUŠILA SE NA POD Aleks roni gorke suze nakon što ju je FIlip šutnuo zbog Maje (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading