"REKLA JE DA JOJ DEJAN NEDOSTAJE" Aleksandra Nikolić KONAČNO RASKRINKANA DO SRŽI Isplanirala igru sa Fiilipom, on ne sluti šta će mu se desiti!
Printscreen Zadruga

Milica Veselinović je sinoć u intervjuu sa Darkom Tanasijevićem otkrila da joj je Aleksandra Nikolić rekla ispod pokrivača da joj navodno Dejan Dragojević nedostaje, ali da će se "zaigrati".

Po svemu sudeći, Milica smatra da Aleks igra igru sa Filipom Carem, a onda je pomenula i ulazak Dejana Dragojevića i donela odluku da mu sve ispriča što joj je Nikolićeva rekla.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Tebi mogu da kažem, ako Milan pomene na "Pretresu", ja ću reći da nisam to rekla. Aleksandra je tebi ili Milanu na intervjuu rekla da sam ja komentarisala momke ko je kakav u krevetu. Glupost života. Ja kapiram da Aleksandra sad sve što je pričala meni, hoće da nabaci na mene. Sve je ona pričala. Npr. ko je kakav u krevetu. Išla je po fotografijama u sobi. Prebacuje na mene, jer zna da meni neće da se veruje, a ona je iskrena jer je priznala da ne voli Dejana. Ona je meni ispod jorgana pričala da joj nedostaje Dejan, ali da će da se zavoza. Ja ću najradije Dejanu sve da ispričam kad izađem. Ja sad stvarno nisam dobro, od prošle sezone se izgleda nisam oporavila, ovo me je sastavilo. 

Printscreen Zadruga

 

- Nemam snage. Čekam malo da se izdignem, da ne budem u priči sa njima, pa onda krećem kako ja znam. Njihov odnos kao njihov odnos, seti se njega i mene, prilazio mi je, grlio, ljubio. Sad kad su bile lisice, on se odveže, ode... I sam je rekao da je gledao u mene dok je bio pored Aleksandre. Možda sad ne obraćam dovoljno pažnje, ali u tim trenucima, vidim on se odveže, ode tamo, ode ovamo... - ispričala je Milica.

"JA ĆU GA DISKVALIFIKOVATI" Sanja Grujić ŠOKIRALA priznanjem o UDARCIMA, ovo niko nije mogao da vidi u programu!

Komentari (0)

Loading