"ZALJUBLJENA SAM" Milica Veselinović priznala emocije Caru, pa otkrila da li ga čega, ALEKS NEĆE BITI DOBRO
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Milica Veselinović progovorila je o svojim emocijama i otkrila da li bi se pomirila sa Filipom Carem.

-Sinoć si otpevala pesmu koju si posvetila Caru, slušala sam komentare žirija, ti si rekla da si još uvek zaljubljena u njega. Zanima me da li ti ne veruješ u ljubav Aleksandre i Cara i to sviđanje? Car je tebe izdvojio i stavio na pijedestal i desi mu se neočekivano Aleks. Osećam u tvom glasu da gajiš nadu. Da li ne veruješ u to da je zaljubljen. Da li ga čekaš? - pitala je Matora Milicu.

-Što se tiče pesme, rekla sam sinoć da nemam energije za drugu pesmu, ta mi je prva pala na pamet. Ja sam znala da može da se prešalta. Ne očekujem da mi se Filip vrati. Ne očekujem. To je kratko i trajalo. I nemam osećam da smo bili zajedno. Sviđa mi se, zaljubljena sam, ali nemam osećaj da smo bili zajedno. Bilo je lepo, ali je kratko trajalo - dodala je Milica.

-Imala si osečaj kad ste se dopisivali, a sad kad ste stvarno bili zajedno, sad nemaš osećaj - rekla je Matora.

-Taj osećaj je apsolutno isti. Ne bih bila sa njim kad bi raskinuli. To je sve od mene. Radim na sebi, ovo će da prođe za nedelju, dve - dodala je Milica.

"BOG I BATINA" Zola dobio hladan tuš, šok preokret, Miljana odlučila: HOĆU DA SE POMIRIM SA BEBICOM, IMAM SAMO JEDAN USLOV!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading