Aleks i Dejan
Foto: Printscreen/Printscreen Zadruga

Filip Car je, kako je vreme pokazalo, postao noćna mora za sve devojke Dejana Dragojevića. Dejanova i Aleksandrina ljubav, tvrdili su mnogi, bila je jaka i trajala je sve do njenog ulaska u šestu sezonu "Zadruge" i susreta sa, ni manje ni više, ponovo - Carem.

Nakon toga, krenule su mnoge spekulacije o tome šta je zapravo uzrok raskida Aleks i Dejana. Da li se se emocije koje je Nikolićeva gajila prema Dejan ugasile, pa je Car došao tu kao rame za plakanje, ili je pak, nešto sasvim drugo u pitanju.

ŠOKANTNO! OVO JE PRAVI RAZLOG RASKIDA ALEKS I DEJANA Aleksandra razvezala jezik, kraj se nije desio zbog PREVARE!

Printscreen Zadruga

 

Međutim, Nikolićeva je na "Zadrugoviziji", tokom razgovora sa stručnim žirijem, otvorila dušu, te je priznala da javnu preljubu koju je počinila ne smatra greškom, već naprotiv, nakon svega oseća se mnogo bolje.

Nikolićeva je, takođe, navela da se sada ponovo oseća kao stara Aleksandra.

- Da li ti je drago što je prošlo? Šta se dešava? Mislim da si mogla i sve ranije da završiš - upitao je Đedović Aleksandru, aludirajući na prekid sa nekadašnjim dečkom.

- Ispravno je ovo što sam ovako uradila, zato što bi bilo dosta gore po njega da sam ga lagala - priznala je Aleks, na šta ju je Kemezova upitala.

ŠOKANTNO! OVO JE PRAVI RAZLOG RASKIDA ALEKS I DEJANA Aleksandra razvezala jezik, kraj se nije desio zbog PREVARE!

ATA Images

 

-Da li ti je pao teret sa srca kada si sve priznala? Da li ti je drago što si ponovo Aleksandra Nikolić? - pitala je Milica.

- Osećam se slobodnije nekako. Šta god uradila, bilo to dobro ili loše, znam da je to moje. Ne može više niko da mi kaže: "E to ti je zbog Dejana". Sada nije, jer to sam ja. Dobra, loša, možda i najgora, ali to sam ja - zaključila je Aleks.

EVO KADA SE RAZVODE DEJAN I DALILA: On se oglasio i izneo ŠOK DETALJE, a evo šta planira da uradi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading