ZADRUGARI U ŠOKU ZBOG KULIĆEVIH Raskrinkali šta se dešava u Zadruzi: "To je BOLESNO..."
Printscreen

Miki Đuričić i Filip Car komentarisali su odnos Miljane Kulić sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Lazarom Čolićem Zolom, a dotakli su se i Ivana Marinkovića i njene majke Marije Kulić.

- Meni je spolja on (Ivan Marinković) bio draži, ne znam da li zbog te neke blage averzije prema Miljani i Mariji i toga što su teški bolesnici. Vidi, kad podvučeš crtu, čovek je prestao da pije alkohol sa 40 godina, u ljubavnom je odnosu gde ga je tukla kao Svetog Iliju, to je bilo strašno video sam neki klip, čovek je nakon četiri godine došao u rijaliti sa sinom da se upozna - rekao je Car.

ZADRUGARI U ŠOKU ZBOG KULIĆEVIH Raskrinkali šta se dešava u Zadruzi:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Moram ga podržati što je promenio život na bolje, ali je previše u rijalitiju - rekao je Miki, pa se dotakao Miljane: 

- Njega je iznerviralo kako komentarišemo. Vidim da Bebica nije normalan, Miljana će poludeti, a sad kad je normalna, zabavna, naravno da ću podržati. Ona je sluđena od Marije, Bebice, Zole i plus je emotivno nestabilna. Meni je nje žao, ona je zaljubljena u Zolu, ovaj joj prebacuje jer je bio tu... Dobro je ona i normalna. Zola isto kad joj kaže: "Ako se promeniš, možda bude", znaš ti šta je to za nju druže - rekao je Miki.

- Rekao sam mu to (Zoli), neće moći dugo da balansira sa njom, ona traži njegovu ljubav - rekao je Car.

ZADRUGARI U ŠOKU ZBOG KULIĆEVIH Raskrinkali šta se dešava u Zadruzi:

Printscreen

 

- Luda kuća, ovo nema nigde druže. Taj njihov odnos je ludnica čitava. Gađaš mamu šoljom, manijaku Bebici nije dobro... Nema bolesnije ništa- rekao je Miki.

- Ona misli da je dovoljno dve nedelje za promenu, rekao sam Zoli, samo je njemu krivo zbog ove male, zaljubio se on u malu. Gotivim i njega i Miljanu, čak i onog bolesnika koji ne vidi u šta je upao - rekao je Miki.

PROCURILA PRIVATNA PREPISKA DEJANA SA NOVOM DEVOJKOM? Sadržaj je neočekivan, pljušte poljupci, nastao HAOS! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading