UROŠ ĆERTIĆ POVREĐEN Zabrinuo sve nakon diskvalifikacije, a onda šokirao i OBJAŠNJENJEM! (FOTO)
Printscreen

Uroš Ćertić, sada već bivši zadrugar diskvalifikovan je iz "Zadruge 6" nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima, a on je sada sve zabrinuo svojom objavom na društvenim mrežama.

Naime, zadrugar se oglasio iz bolnice sa vidno povijenom rukom nakon poduhvata. Kako možemo pretpostaviti po njegovoj insinuaciji, u pitanju je vakcina.

Ćertić je svima poručio i izrazio zahvalnost putem objave:

- Na planeti najviše cenim profesiju i dušu doktora. Vi ste blago! U ime svih kaskadera.

Printscreen Zadruga

 

Inače, Ćertić se nakon skandalozne diskvalifikacije obratio mnogobrojnim zbunjenim fanovima. On je objasnio ono što je zanimalo mnoge:

- Hvala svima od srca, ketering gospođama, maksimalno profi obezbeđenju, organizatorima, produkciji, cheef-ovima, toncima, dekoraterima, krupijeima, vozačima i novinarima. Producentima i gospođi MM na ukazanom poverenju. Veliko iskustvo. Ja živim za ljubav, a ljubav moja je napolju i jedva čekam da je vidim. - rekao je Ćertić.

Podsetimo, tokom učešća u Zadruzi 6, Uroš Ćertić je uglavnom bio tema rasprave kada su bile u pitanju tuče, svađe, psovke i nedolično ponašanje.

Još na početku rijalitija imao je incident sa Kristijanom Golubovićem i Bugarinom, zbog čega su oni diskvalifikovani, a Ćertić se sa navodnim povredama glave vratio da bude deo rijalitija.

PREKID PROGRAMA U ZADRUZI ZBOG SMRTI: Saopštene CRNE VESTI, tragedija! (VIDEO)

Komentari (0)

Loading