"OD SVEGA PONUĐENOG, ALEKSANDRA JE NAJBOLJA" Brat Ivana Dragića otkrio zašto je zadrugar raskinuo veridbu: NIJE ISPOŠTOVAN DOGOVOR
Alo

Brat Ivana Dragića, Milan, prokomentarisao je aktuelna dešavanja u Zadruzi, i otkrio zbog čega je njegov brat raskinuo veridbu.

-Nije mi rekao da ulazi u rijaliti, dan pred ulaza mi je  javio kum. Mislio sam da je to šala. Nisam pronalazio ličnost kao što je on tamo. Nisam ga video tamo, ali  sad vidim da se odlično snašao. Za njega je to izazov, voli da se takmiči, zato je prevagnuo da uđe. On je u porodici najintrovetniji, ali izgleda da se spremio. Ne može da trpi, mora da odgovara, najviše ga nervira nepravda- rekao je Milan koji je potom prokomentarisao prisan odnos Ivana i Aeksandre Momčilović.

Printscreen

 

-Što se tiče odnosa prema Aleksandri, nisam to očekivao, bio je dosta suzdržan, tu me iznenadio - rekao je njegov brat i dodao:

-Zadovoljan sam, to je njegov izbor. Od svega tamo, Aleksandra je najbolji izbor od ponuđenog, da tako kažem. Najbolje je uradio što je sačekao da vidi njene korake, mislim da donose dosta dobrog jedno drugom. Ona je mlada.

Milan je otkrio i zašto je Ivan raskinuo veridbu sa devojkom.

-Oni su imali dogovor, koji nije ispoštovan sa njene strane, a on drži do reči i to se tako završilo. Ima par godina otkad je raskinuo - rekao je Dragićev brat u emisiji "Pitam za druga".

"ON JE BARABA I PREVARANT KOJI UNIŠTAVA TUĐU DECU" Huso opleo po Caru i Aleks, pa progovorio o odnosu Dalile i Dejana: VERUJEM DA ĆE SE POMIRITI!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading