TI SI KORISTOLJUBIVA, A NE JA Car i Zola osuli rafalnu paljbu po Mariji zbog toga što Bebici prašta sve, skandal
Printscreen

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Mariju Kulić.

- Zašto dozvoljavaš da Bebica maltretira Miljanu? Zašto ne puštaš da bude srećna pored Zole, a plus je štipa i cela ruka joj je plava - glasilo je pitanje.

TI SI KORISTOLJUBIVA, A NE JA Car i Zola osuli rafalnu paljbu po Mariji zbog toga što Bebici prašta sve, skandal

Printscreen

 

- Ništa joj neće faliti, znam ja koliko Bebica nju voli. To se tako čini jer ga povređuje odnosom sa Zolom. Ja da mislim da je njena sreća pored Zole, ja bih je pustila. Videćemo kad se sve završi kako će i šta če sa Nenadom. Ja ne smatram da joj je Zola ikad bio sreća i da će biti. Mene bar jednom da su za tri godine uverili da joj je on sreća, naravno da bih podržala - rekla je Marija..

- Ovde nešto nije dobro. Ona bi branila Bebicu sve i da joj nešto najstrašnije napravi. Bebica ili zna nešto o Mariji za šta ne bi volela da se sazna, ili misli da neće naći nekog ko će biti takav prema njoj i njenom mužu - pričao je Car.

- Ona samo gleda kakav je. Zola kad bi prepisao sve što je dobio od dede i kad bi prepisao njima i posvetio se njima i Siniši, ne bi bio kao Bebica. Ja ću da saznam, došao sam da saznam, jer mene nećete - poručio je Car.

- Meni izlaganje Marija Kulić nije enigma. Činjenice su da ja nisam čovek koji će da ide kod nje, živi sa njom i igra po pravilima njene majke i oca. Ja sam u odnosu ili da se ja pitam ili se ne pita niko - rekao je Zola.

- Sve što se vezalo za Zolu je smešno, kocka, neki dug... - rekao je Car.

- Vodi ga kod svoje sestre - poručila je Marija.

TI SI KORISTOLJUBIVA, A NE JA Car i Zola osuli rafalnu paljbu po Mariji zbog toga što Bebici prašta sve, skandal

Printscreen

 

- Moja sestra nije deo rijalitija, udata je i akademski građanin - odbrusio je Car.

- Marija, Car nije neko ko meni želi Miljanu - dodao je Čolić.

- Kod gospodina nije problem utaja poreza, lažne adrese, alimentacije, nisu problem lažni auti i što je na dnevniku - vikao je Car.

- Ja nisam čovek za nju, mi to nismo pokazali, ali ne možeš njega da veličaš, a mene da spuštaš. Gubiš kredibilitet. Hoću da se zna da si ti koristoljubila, a ne ja - govorio je Zola.

- Jeste, Nenad je došao sa punim džakom para - rekla je Marija.

- On kad bi se tebi protivio, ti bi njega poslala u p*čku materinu - dodao je Čolić.

NE MOŽE DA OPROSTI SEBI Bebica priznao da se gorko kaje zbog pljuvačke na Miljaninom licu, njen odgovor nasmejao zadrugare

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading