EMOCIJE SU OČIGLEDNE Maja dala svoj sud o očiglednim ljubavima između Anite i Marka i Miljane i Zole, Bebica na aparatima
Printscreen

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević dao je reč Maji Marinković da komentariše odnos Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić, kao i Nenada Macanovića Bebicu koji im ne da mira.

- Mislim da su lisice po pravom zadatku i da se napolju vidi kako stoje stvari i da je moja ljubav prava, čim su mi ruke odvezane. Miljana voli Zolu, ona ne zna da sakrije svoje emocije. Mislim da su emocije očigledne sa njene strane. Zola se zaljubio u Anitu, video sam kako razmišlja u krevetu i ne zna se ko je srećan, Miljana ili Anita. Anita što je sa Markom, a Miljana što je sa Zolom - rekla je Maja, pa dodala:

EMOCIJE SU OČIGLEDNE Maja dala svoj sud o očiglednim ljubavima između Anite i Marka i Miljane i Zole, Bebica na aparatima

Printscreen

 

- Što se tiče Anite i Marka ovako je trebalo da bude od prvog dana, oni su jako lep par. Zola je ispravniji sa Anitom, ona je sad pokazala koliko krije emocije prema Marku. Ona je pre dve noći pravila cirkus zbog mafina. Za Marka ne znam šta radi, Anita je prelepa devojka, a njemu je zanimljiva cela priča. Meni je iskreno Bebice žao, ne treba sebi da dozvoljava da se ponižava. Treba da obave razgovor ili da se distanciraju, ništa u životu ne može na silu, sve kad tad dođe na svoje - pričala je Maja.

- Danas je sve to bilo normalno, do sad - rekao je Bebica.

NE VERUJE SVOJIM OČIMA Bebica sam sebe ubeđuje da se Miljana igra sa Zolom, Marija ne veruje šta čuje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading