SLABA SAM NA NJEGA I ON JE TO ZNAO Car pokušao da se opere od svega, haos u Beloj kući
Printscreen

U toku je emisija "Pretres nedelje" voditlje Milan Milošević dao je reč Lepom Mići, a onda je izbila žestoka svađa između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić.

- Ovo što je uradio Aleksandri je jako ružno, ali Milica i on su jedno za drugo - rekao je Mića.

SLABA SAM NA NJEGA I ON JE TO ZNAO Car pokušao da se opere od svega, haos u Beloj kući

Printscreen

 

- Svi koji kažete da sam napravio ružnu stvar Aleksandri, reći ćete to da sam ostao u vezi sa njom. Svakodnevno smo govorili da nije ispravno to što smo uradili i da treba da prekinemo kontakt. Je l' sam trebao posle pet meseci? - govorio je Car.

- Ne, nego nisi trebao nikad da mi priđeš. Ja sam kriva, ali ako nije hteo ništa, što je prišao? - pitala je Aleks.

- Ja podržavam, ali on je nju slagao - dodao je Mića.

- On je ovo razj*bao jer se iskompleksirao. On je posle svega rekao da mu je lepo sa njom, a ona je rekla da neće - rekao je Miljan.

- Ona je javno tri puta raskinula kontakt sa mnom, a ne ja - poručio je Car.

- Tvoje poniženje devojaka je poznata stvar ovde - dodao je Mića.

- Ti stavljaš veći akcenat na moje poniženje nje, nego na njeno poniženje Dejana. Evo, neka idu od mene, široko im je polje. Čime sam ih ja ponizio? Poniženje je da sam ja njoj prišao šarene laže, a ne svaki dan govorio da se pomeri od mene - govorio je Car.

- Činjenica je da sam ponizila Dejana, a ti mene - vikala je Nikolićeva.

- Evo ponizio sam te. Poniženje bi bilo da sam je razvalio od k*rca u izolaciji, ušao u vezu, a za dva meseca dolazi sablja, a ja bih bio prvi okrivljen kao mrzitelj Dejana, a ona druga kao preljubnica. Ponizio bih te da te pred ljudima i narodom dam dozvolu da te blate, a sad mogu da ti kažu da si iskrena jer si ostavila Dejana. Moje poniženje Dalile je bio što sam dozvolio da uđemo u odnos. Ja sam trebao ili da se odvojim od Aleksandre ili za ruku i napolje. Ja bih nju ponizio kad bih dozvolio da je narod osudi. Ona bi imala sreće da sam to ja, jer meni narod sve oprosti. Ona je j*bala ježa kad bi ušla u vezu, a sad neka spusti glavu i ćuti. Ja ću da kažem da sam je ponizio, a ne da me izaziva da kažem da bi bila ponižena da je imala s*ks sa njom - nastavio je Filip.

SLABA SAM NA NJEGA I ON JE TO ZNAO Car pokušao da se opere od svega, haos u Beloj kući

Printscreen

 

- Ako je poštuješ ne uđeš u vezu sa njom posle 20 minuta, to je cirkus. Poštuješ ti nju u p*čku materinu - dodao je Mića.

- Mića odbranama tebe ne ispada tebi prijatelj - poručio je Car.

- A ti si mi ispao pravi prijatelj. Ovaj nije normalan. Nema emocija i bila sam mu cilj i ja sam ostavila dečka - rekla je Aleks.

- On je samo zbog Mensura j*be i ima pravo - vikao je Mića.

- Slaba sam na njega i on je to znao - rekla je Aleks.

- Ona (Milica) tebe zaslužuje jer je sebi dozvolila da se j*be sa tobom, a bio si Mensurov najveći dušmanin - govorio je Mića.

LJUBAV VAM JE BILA OZBILJNA LAKRDIJA Filip Car udario na Dejana Dragojevića pa otkrio sa kim je Aleks htela da bude prošle godine

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading