MOJE DETE SE PONIŽAVA Milica Veselinović zaskočila Cara ispred svih, oglasila se njena majka, ne može da sakrije sramotu (FOTO)
Pink printskrin

Milica Veselinović je naočigled svih oborila Filipa Cara na krevet i zaskočila ga. Njih dvoje više na mare zlurade komentare, te koriste svaku priliku da uživaju jedno u drugom.

- Je l' sam dobra? - pitala je Milica.

Printscreen Zadruga

 

- Kad ćeš to da kažeš? - pitala je ponovo.

- Ajmo da zapalimo - rekao je Car.

Majka Milice Veselinović, Ana, prokomentarisala je odnos svoje ćerke i Filipa Cara.

Pink printskrin

 

 

- Za mene je to što moje dete radi ponižavajuće! Treba da bude svesna nekih stvari, to je moja pretpostavka. Treba malo logike da uključi. Car samo tera inat Mensuru sa Milicom i hoće da mu dokaže da on može da bude sa njom i to je to. Sećamo se svi da se zakleo Mensuru da će to uraditi. Zna on vrlo dobro na koju će stranu, nego igra igrice samo! I sa Milicom i sa Aleks igra igrice. Aleks u tom odnosu sa Carem ne bih komentarisala mnogo, to me uopšte ne zanima i ne dotiče. Komentarisaću samo svoje dete - poručila je Ana za Pink.

Podsetimo, Filip Car i Milica Veselinović sinoć su imali žestoku akciju, o kojoj je odmah počela da bruji cela Bela kuća, a pogotovo Aleksandra Nikolić koja se žalila svojim cimerima.

DAO OBEĆANJE! Šok priznanje Dejana Dragojevića, javno se obratio svima

Komentari (0)

Loading