ŽESTOKO POTKAČIO DRAGOJEVIĆA Filip Car koristi Aleksandru kako bi se osvetio Dejanu?
Foto: Alo/ilustracija

Učesnici Zadruge 6 sinoć su igrali Igru istine, a jedno pitanje koje je Filip Car dobio od Slađe Lazić pokrenulo je nove sumnje kada je u pitanju njegov odnos s Aleksandrom Nikolić.

- Priča se po kući da je Aleks devojka koju ti voliš, objasni mi da li je fejk, zbog čega je fejk i što se to priča po kući - pitala je Slađa.

ŽESTOKO POTKAČIO DRAGOJEVIĆA Filip Car koristi Aleksandru kako bi se osvetio Dejanu?

Pink printskrin

 

- Ta konstatacija koju si donela, pokazaće se vremenom, ovde ništa ne može da se sakrije. Nemam potrebu da se nekome pravdam - rekao je Car.

- Evo vidimo, Milica se namestila samo da ga pr**i - dobacila je Zorica.

- Veruj mi da su se ovde mnoge, sa svih strana da ga pr**e - rekao je Car.

Potom je Car postavio pitanje Bebici.

ŽESTOKO POTKAČIO DRAGOJEVIĆA Filip Car koristi Aleksandru kako bi se osvetio Dejanu?

Pink printskrin

 

- Bebice, da li smatraš, da Zola da je došao u izolaciju da bi te Miljana prevarila i uradila nešto sa Zolom - pitao je Car Bebicu,

- Ne. Ona time što mi nameće to za Zolu, ona to radi da bi me iznervirala. Sigurno me ne bi prevarila - rekao je Bebica.

- Da li si sa namerom ušao u odnos sa Aleks kako bi ponizio Dejana, jer si bio nezadovoljan plasmanom, jer si to i rekao kada si izašao - pitao je Bebica Cara.

- Pričao sam da mi je Dejana žao, jer se sreća ne gradi na tuđoj nesreći. Više puta sam ovde istakao da mi je žao što sam se upetljao u nešto tuđe. Nisam imao nameru da Dejana ponizim, a mogao sam samo sebe da ponizim. Puca mi ku**c da li će Dejan da mi veruje, znam da mi nije bilo svejedno kada sam gledao Dejana u nekim situacijama - odgovorio je Car.

KAKAV ON ŽELUDAC IMA Aleks svima razglasila da je Car overio Milicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nina

12.12.2022 10:32

Zbog čega bi se on svetio Dejanu,uzeo mu obe žene i još da mu se sveti,ne razumem.

Dragan

16.12.2022 20:32

Kako možeš posle tolikih siptaa a što i nebi mogo prdpostavljam da obožavas siptsre trebao bi malo do Trnovca da im vratiš milo za drago