RADIĆEŠ KOD MENE OD 6 DO 6 Milica Veselinović i Filip Car otkrili svoje planove za budućnost, a onda završili u krevetu (FOTO/VIDEO)
Printscreen Zadruga

Filip Car je ozbiljno pomrsio konce mnogima kada je ušao u Zadrugu 6. Zbog njega je Dejan Dragojević još jednom ostao bez partnerke, pali su poljupci sa Aleksandrom Nikolić, a kada je video da može da je osvoji, nastavio je dalje.

RADIĆEŠ KOD MENE OD 6 DO 6 Milica Veselinović i Filip Car otkrili svoje planove za budućnost, a onda završili u krevetu (FOTO/VIDEO)

Printscreen Zadruga

 

Njegova "meta" ove sezone očigledno je Milica Veselinović, sa kojom je krenuo u priču, pa se okrenuo Aleksandri, a onda se ponovo vratio njoj. Tokom jučerašnjeg dana nisu prestajali pogledi i priče o planovima za budućnost, kako dolikuje samo zaljubljenim parovima.

@milica_veselinovic_lovee

#milicaveselinovic #filipcar #reality #zadruga6 #zadruga #fyp #foryou #foryoupage #fy #viral #viralvideo #xyzbca ♬ Funny lazy donkey (hilarious song)(937200) - LEOPARD

- Ovako ćeš ti da radiš kod mene u restoranu, kad budeš gazdarica - rekao je Car Milici koji je u tom trenutku rendao povrće.

- Neću, ja ću samo da dođem, vidim i odem - tvrdila je Milica.

- Ne, ima da radiš od 6 do 6 - rekao je on.

Nakon što su otišli u krevet, popustile su im kočnice, pa su se prepustili strastima, pokrili su se prekrivačima i uživali su u razmenjivanju nežnosti, a onda se stvar zahuhtala.

ALEKS ĆE POLUDETI KADA OVO VIDI Vrela akcija Filipa i Milice, sve pucalo od strasti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading