ALEKSANDRA NIKOLIĆ 3 DANA I 3 NOĆI VARALA DEJANA! Razotkriveni UŽASNI DETALJI: Dejan bio na letovanju, ona se Carem u apartmanu, SKANDAL!
Printscreen

Dejan Dragojević nedavno je javno raskinuo sa Aleksandrom, a ona je za raskid saznala tek kada je dobila informaciju da je njen bivši njene kartice predao drugarci. Ipak, ovo Nikolićevu verovatno i nije toliko povredilo, s obzirom da je već ponovo uletela u strasan odnos sa Filipom Carem, koji očigledno voli da spava sa Dragojevićevim partnerkama.

Kao šlag na tortu, sada se javio i svedok koji tvrdi da je svojim očima u popularnom Etno selu video Aleksandru Nikolić i Filipa Cara zajedno u trenutku kada je Dragojević sa bratom Davidom bio na letovanju u Crnoj Gori.

Luka Radivojević, poznatiji kao bivši dečko Miljane Kulić, otkrio je da se nekako uvek nađe na pravom mestu u pravo vreme, te da je baš tada bio u Etno selu u kojem radi njegov dobar drug.

Printscreen

 

- Dolazile su i neke anonimne devojke, napucane, Filip Car i Zola su uzeli dva ili tri apartmana i radili su šta su hteli. Ja se nekako uvek nađem u centru skandala, pa je to slučaj bio i ovaj put. Aleksandra je dolazila u Etno selo dok je Dejan bio sa Davidom na moru! Ona ga je varala sa Carem, a znam iz priče da je bila ubeđena da je Dejan vara u Crnoj Gori. Moj drug je video i Milicu Veselinović, one su se smenjivale, jednom je ona bila sa Carem, pa onda Aleksandra, nisu se odvajali 3 dana i tri noći - šokirao je Luka, pa dodao:

- Zato je Milica sve ispričala Aleksandri za Cara da ga čeka, pre njegovog ulaska, da bi bila sa njim kada dođe, ali ova (Aleksandra) je isto to htela, pa su bile lažne prijateljice. Nema tu ni p od prijateljstva! Ja sam ubeđen da one znaju jedna za drugu, ali ćute. Mene je najviše šokiralo to foliranje Aleksandre kako voli Dejana, a ovamo dok on nije tu, ona sa Carem u apartmanu! A mala Milica je posebna priča! Ne mogu da razumem koliko se devojke ponižavaju, ovo je postalo strašno...

SANJA I MARKO NASTAVLJAJU AGONIJU, REŠILI DA RASKINU: Razlog će vas ŠOKIRATI, evo do kog zaključka su došli!

Komentari (3)

Loading
mina

10.12.2022 21:50

aleks je moralna gromada ya slinojeda i pojedine u kuci pa cak i tog beskicmenjaka filipa spao s konja na magarca dalila pa slinojed

Taki

10.12.2022 23:53

Ko je kriv Dejanu sto ide sa bratom a nece sa devojkom.Mislim da car treba i njega da kresne kako bi mu doslo iz dupeta u glavu.

Nada

11.12.2022 14:14

@Taki - Steta,ovakve guske i treba pustiti da se pokazu !!! Sljam i beskrupuloznist ,bez i malo mozga !!!