ONA STALNO NEŠTO MULJA I PETLJA Zadrugari osudili Milicu Veselinović, uhvatili je u laži: Ti si se nudila i Marku i Caru
Printscreen

Voditelj Milan Milošević najavio je zadrugarima prvi video klip za večeras, na kom su imali priliku da vide kako se Marko Marković i Milica Veselinović pred svim zadrugarima domunđavaju, sa osmehom na licu.

Miki Đuričić je odmah dobio reč.

- Ti si me ubeđivao da sam sedela Marku u krilu, ja sam se izmakla - rekla je Milica.

ONA STALNO NEŠTO MULJA I PETLJA Zadrugari osudili Milicu Veselinović, uhvatili je u laži: Ti si se nudila i Marku i Caru

Printscreen

 

- Ja od danas, svi zadrugari koji su u krivu, ja ih podržavam...Naravno da ne možeš da komentarišeš, jer si uhvaćena u laži 1008 put - dodao je Miki.

- Mi smo to jutro pevali, ona je izašla iz pušionice, krenula je ka sobi. Marko je pozvao, ona je stala, pa došla sa osmehom - rekao je Bebica.

- Nisam ja mali, ne mora meni niko ni da pušta ni da naglašava. Ja ću ovde biti sa onim sa kojim ja želim ili ću biti sam. Što se tiče Milice, ona je jedini učesnik Zadruge koja je rekla na pušten klip da to nije tačno, dobro nas nije uverila da nije ona na klipu. Okej, ajde Marko je hteo na krilo, ona se makla, ali ako nećeš da sediš tu, odgurnućeš nekoga. Nemam pojma šta radi, niti me zanima. Zanimljivo mi je dokle god nisam u nekom odnosu. Ja vidim da ona mulja, petlja, ne zna šta želi, uvek joj je neko drugi kriv. Mislim da je mnogo mlada, a pol joj ne dozvoljava da radi neke stvari. Laže sebe, sada za šta? Okej, ja ne mogu da kažem, ona kao brani se od Marka, kao: "Tražim posao, a molim Boga da ga ne nađem" - rekao je Car.

NJENA DECA SU UŽASNO RAZMAŽENA Bojan Simić bez dlake na jeziku opleo po bivšoj ženi i njenoj porodici

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading