"BILA SAM ZALJUBLJENA" Aleksandra Nikolić progovorila o emocijama prema Caru u "Zadruzi 5",  ZADRUGARI NE VERUJU ŠTA PRIČA!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić priznala otkrila je da li je gajila emocije prema Filipu Caru i u Zadruzi 5 dok je bila sa Dejanom Dragojevićem.

Printscreen

 

- Ne, komentarisala sam realno situaciju i pričala svoje mišljenje i viđenje. Bila sam zaljubljena u svog dečka. Nisam imala emociju prema Filipu... Ništa nije bilo - odgovorila je Aleks nesigurnim tonom.

Aleksandra se, podsetimo, u emisiji uživo obratila Dejanu.

- To je očekivano shodno tome kako se ja ponašam danima. Poručila bih mu da je ispravno postupio, nije pogrešioi treba da me ostavi jer vidi šta s esa mnom dešava. Uradio je pravu stvar jer me poznaje i vidi kako se osmehujem, šta radim. Vide i gledaoci, vidiš i ti Milane,. Nisam očekivala da će ovako nešto da mi se desi. Ušla sam sa jednim ciljem, ali šta da radim. Neću plakati niti kukati, ne, sama sam kriva za sve. Želim mu sve najbolje. Možda nismo bili jedno za drugo, a našli smos e tu jedno drugom, posebno ja njemu prošle godine. Daleko od očiju, daleko od srca. Uradio je pravu stvar - rekla je Aleks.

ALKOHOL I CIGARETE Evo sa kim je Dejan Dragojević u noćnom provodu, zadrugar pokazao kraj koga se leči nakon raskida sa Aleks (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading