NE KAJE SE ZBOG JAVNE PREVARE Aleksandra se obratila Dejanu: DALEKO OD OČIJU, DALEKO OD SRCA!
Foto: Alo/ilustracija

Aleksandra Nikolić saznala da ju je Dejan Dragojević ostavio, pa mu se obratila u emisiji uživo.

- Hipotetički, kad bi saznala da te je Dejan ostavio, šta bi mu poručila- glasilo je pitanje za Aleksandru.

- To je očekivano shodno tome kako se ja ponašam danima. Poručila bih mu da je ispravno postupio, nije pogrešioi treba da me ostavi jer vidi šta s esa mnom dešava. Uradio je pravu stvar jer me poznaje i vidi kako se osmehujem, šta radim. Vide i gledaoci, vidiš i ti Milane,. Nisam očekivala da će ovako nešto da mi se desi. Ušla sam sa jednim ciljem, ali šta da radim. Neću plakati niti kukati, ne, sama sam kriva za sve. Želim mu sve najbolje. Možda nismo bili jedno za drugo, a našli smos e tu jedno drugom, posebno ja njemu prošle godine. Daleko od očiju, daleko od srca. Uradio je pravu stvar - rekla je Aleks i istakla je svesna da je razlog raskida njeno ponašanje.

- Moje ponašanje, moje ponašanje sa Filipom. Realno, kad je Filip ušao, trebali smo da se zaobilazimo, da ne budemo bliski, znamo situaciju koja je bila prošle godine, a i bivši mi je. Vidi on sve, nije glup i budala - rekla je Aleks.

ALKOHOL I CIGARETE Evo sa kim je Dejan Dragojević u noćnom provodu, zadrugar pokazao kraj koga se leči nakon raskida sa Aleks (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kimi

08.12.2022 17:51

Bujanovac joj daleko od očiju ali ne i od srca. Posle Zadruge pravac Bujanovac za novac.