"ON JE ŽENSKAROŠ" Milica Veselinović progovorila o emocijama prema Filipu Caru, pa pomenula Mensura!
Printscreen

Milica Veselinović progovorila je o svom odnosu sa Filipom Carem.

-Sinoć si naručila pesmu ''Okuj me Care'' - rekao je Miljan.

-Ja ne volim nikog, to se slušalo ovde i prošle godine i sada. Može da se tumači ta pesma sada zbog Cara, namerna je peckalica bila priznajem - kazala je Milica.

-Da li želiš da peckaš nekog drugog? -rekao je Miljan.

-Ništa nije zamršeno, da spominjem neke ljude koji nisu ovde ne želim. Mogu da komentarišem ono što je vezano za mene, šta sam ja zas*ala. Otkako je Filip ušao, vidim da su neki ljudi promenili stav što se tiče mene. Vreme je da se vrati Milica iz petice, bolje da mi zameraju bezobrazluk, nego stvari koje sam radila. Sve ide meni na štetu svakako - kazala je Milica.

-Mensur je slobodan dečko bio kada je otišao iz Zadruge, da li si htela da ga udariš tamo gde najviše boli preko Filipa - pitao je Ša.

Printscreen

 

-Filip i ja smo se čuli letos. Jesu oni imali konflikte, ali nisu bolne tačke jedno drugom. Nisam se ja njemu javila, nisam razmišljala ni o jednoj i o drugoj strani, tako je ostalo. Niko nije znao, samo su Anđela i Matora znale da smo se čuli. Nije ni on bio siguran da li će ući, to mi je rekao. Kazala sam Matori da bi mi bilo lakše. Rekao je da će nam biti zanimljivo, jer se smeškamo bez razloga i prvo veče mi je prišao pa se desilo to što se desilo. Družili smo se par dana, ležali zajedno. Poljubac se nije desio, već neko grljenje i ležanje na garnituru. Možda sam malo požurila, nekad sam i ljubomorisala. On je ženskaroš, od njega ne mogu da očekujem nešto vau. Htela sam da ne žurimo, nisam odmah očekivala vezu. Muškarac je poželjan, ali nije neki primer, nisam ni ja - kazala je Milica.

ČINI SVE DA GA OSVOJI Nakon što je prevarila Dejana, Aleksandra ne prestaje da obleće oko Cara, evo šta je radila dok je Filip spavao (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading