FILIPOV KUM RASKRINKAO SVE I VEĆ UNAPRED NAJAVIO SCENARIO PREVARE: Evo šta je sada otkrio nakon javne preljube, SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA
Printscreen Zadruga

Nakon nekoliko dana bliskog odnosa, razmenjivanja nežnih dodira i jedne prespavane noći u izolaciji, Aleksandra Nikolić i Filip Car, poljubili su se prvi put.

Nikolićeva i dalje ne zna da ju je Dejan Dragojević nedavno javno ostavio, te je ovim činom napravila javnu prevaru, baš kao što mu se i prethodne godine dogodilo dok je boravio u rijalitiju.

Printscreen Zadruga

 

Bruno Uremović, Filipov kum i najbolji prijatelj, komentarisao je, danas, da nešto ovako može da se desi jako brzo jer je vidno da mu Aleksandra jako prija. Nakon samo nekoliko sati, upravo to se i dogodilo i prvi poljubac je pao.

Nakon što mu je Filip Car 'skinuo' ženu, a ove godine i devojku, Bruno je otkrio svoju reakciju, nakon što su konačno napravili korak više i ozvaničili svoj odnos.

- Odlično! Kao što sam rekao, desilo se jako brzo! Odlično je ovo za Filipa, zadovoljan sam... Sad ćemo videti, u kom pravcu će se sve odvijati - nasmejano je izjavio Uremović.

ALEKSANDRINA MAJKA VAN SEBE NAKON NJENOG JAVNOG POLJUPCA SA FILIPOM: Uspela samo JEDNO DA IZUSTI, i dalje u šoku!

Komentari (0)

Loading