NAJAVIO POMIRENJE DALILE I DEJANA: Huso Mujić u emotivnoj ispovesti otkrio nepoznate detalje iz ćerkinog doma
Foto: Alo!

Dalila i Dejan Dragojević će se pomiriti. Ubeđen sam da će slaviti Novu godinu zajedno u svojoj kući, a zatim ući u "Zadrugu", započeo je priču starletin otac Huso Mujić!

Huso Mujić otkriva da se njegova ćerka Dalila Dragojević kaje što je prevarila muža sa Filipom Carem u prošloj sezoni rijalitija i da će ga moliti za oproštaj.

Instagram

 

Iako se sve vreme nadao njihovom pomirenju, na putu ka tome stajala je Aleks Nikolić, koja je bila s Dejanom u vezi. Međutim, pošto ju je Dragojević u subotu javno ostavio, i ta prepreka je, kako veruje, rešena.

- Dalila i Dejan će se pomiriti, i to uskoro! Kad god moja ćerka dođe u njihovu kuću u Gornjem Šepku, plače, jer joj se vraćaju sećanja na život sa Dekijem. Svesna je da je napravila veliku grešku i glupost. Mnogo joj je žao zbog svega, posebno zato što ga je povredila. Samo je pitanje dana kada će se njih dvoje videti i o svemu popričati. Uveren sam da će proslaviti Novu godinu zajedno u kući, a posle mogu i u Zadrugu- kaže Huso.

On dodaje da nikada nije prestao da veruje u njihovo pomirenje:

- I dalje čuvam fotografije na kojima su Dalila i Dejan. Kada se budu pomirili, uramiću te slike i pokloniti im. Znam da se vole i zato treba da zaborave sve što se desilo u prošlosti i sačuvaju brak. Ako se to desi, biću najsrećniji čovek na svetu - zaključio je Huso. 

TEODORA BILANOVIĆ BRUTALNO OPLELA PO ZADRUGARKI: "Milica je najgora jadnica koja zarad kadra moli Cara za poljubac"

Komentari (0)

Loading