POSTOJE STVARI KOJE NISMO REŠILI Aleksandra otkrila da joj Car prija, Filip priznao da se plaši njihove blizine: Čudno se osećam
Printscreen

Aleksandra NikolićFilip Car izabrani su za ovonedeljne potrčke. Njih dvoje su otkrili da li ih je izbor Zorice Marković iznenadio.

- Očekivala sam da ću ići u izolaciju. Dosta zadrugara komentariše Filipovo i moje druženje. To je mnogima zanimljivo. Između nas se ništa neće desiti. Pričala sam sa Mićom, istakla sam da mi prija druženje sa Filipom. Sa njim pušim cigaru, jedem, smejem se. Postoje stvari koje nismo rešili. Sa kime god da su me poslali u izolaciju, ne bih se bunila - istakla je Aleks.

POSTOJE STVARI KOJE NISMO REŠILI Aleksandra otkrila da joj Car prija, Filip priznao da se plaši njihove blizine: Čudno se osećam

Printscreen

 

- Alekandra i ja smo počele da komuniciramo u proteklih par dana. Ona i ja nismo komentarisale temu Cara i nje. Jedino je prokomentarisala da je brine jer joj nisu stigli pokloni od Dejana - kazala je Zorica.

- Filipe, Aleksandra i ti ste porčci. Ona je tvoja prva devojka u rijalitiju, a ti si istakao da je ona devojka po tvojim merilima. Da li si iznenađen - upitao je Filip.

- Nisam. Očekivao sam da ćemo nas dvoje biti izabrani. Znam gde sam i šta sam, ne ljutim se. Prošle godine sam bio sedam meseci u izolaciji, imam poprilično veliki staž. Bojim se po prvi put boravka tamo, jer se čudno osećam. Drago mi je jer idem sa Aleks u izolaciju. Boraviću sa njom. Ništa se neće desiti novo među nama - kazao je FIlip.

- O ovome će se pričati - dodala je Zorica.

OVO SU POTRČI Haos u Beloj kući nakon Zoričine odluke, zadrugari se slažu, ali ONI NE, skandal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading