MOKI SLAVNIĆU PREKIPELO, NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O SINU: Žena ga OSTAVILA zbog Aleksandre, potpuno ga RASKRINKAO!
Printscreen Pink

Zvezdana Slavnića ostavila je supruga Ana. Sin Zorana Moke Slavnića zbližio se sa Aleksandrom Nikolić, što smeta njegovoj partnerki, koja je rešila da sa zadrugarom prekine svaki odnos. Zajedno su 15 godina.

Ona je za medije poručila da je Zvezdanu zamerila i druge stvari, kao i da nije ispoštovao ono što su se dogovorili pre njegovog ulaska.

Zvezdanov oca Zorana Moku Slavnića poručuje da će dati sve od sebe da ubedi snajku Anu da se ne razvode.

Pink printskrin

 

- Vodim krvavu borbu tri meseca, praktično otkad su ušli unutra, sa dve teme - ko se kome sviđa i ko kome šta radi. Da je Zvezdanu prijalo društvo sa Aleksandrom i obrnuto, to je tačno. Suludo bi bilo da neko to negira i sa tim sam saglasan. Namere koje se ostvaruju pojedinim potezima, da svi to vidimo, ne bi mogle da se sakriju - priča Moka i nastavlja:

- Ana, Zvezdanova žena, jeste šmeker, mangupčić u pozitivnom smislu. Znala je da Zvezdan nije otišao u crkvu, već u zmijarnik, gde je prisutno 50 različitih karaktera, a baš mnogi i nemaju karakter. Stalno me pitaju, da sam na poziciji snajke, kako bih reagovao, rekao sam da još uvek nisam čuo da se pogledom prave deca. Da se ne šalim preterano, jer još uvek mislim da ću možda uspeti mojim autoritetom da promenim Anino mišljenje. Kažu da je rijaliti psihološka igra, a za takvu igru treba da budu pametni ljudi. Ne vidim baš mnogo njih koji su na to spremni, ali zato za prljavo, podmuklo, koristoljubivo i krajnje nemoralno ponašanje - to vidimo svaki dan. Ko to ne može da izdrži, ispada. Ko ukalja obraz, ako je, po Zvezdanovoj Ani, on to uradio, neka on to raščisti, ja ću biti na strani pravde - smatra on.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Na pitanje da li misli da se njegov sin koleba i da je zapravo zaljubljen u Aleksandru, Slavnić je bio direktan:

- U to ne verujem! Da mu je prijatno, jeste, pa mora s nekim da priča. On je bio i s Matorom i Cvetom, sa onom malom od 17 godina, koja ga podseća na ćerku. Odličan je s Kulićkom i najboljom Aleksandrinom drugaricom, pa ne može da se druži sa njih sedamnaest. Da postoje simpatije, to bi i slep video. Mene zanima namera da li je pokazao, kao što vidimo na Filipu Caru, koji transparentno kaže Aleks da mu je lepo s njom i upitao je da li je i njoj lepo s njim. Zvezdan nije došao ni blizu toga da se izjasni o nekom dubljem osećaju, zato pitam ljude koji to kanal gledate i šta ja to ne vidim?! Ljubaznost mog sina ne bi trebalo da mu žena uzme za takav akt neoprostivosti. Pitam sad vas, šta nisam dobro video u 74. godini - zaključuje on.

ALEKSADRA NIKOLIĆ KONAČNO JAVNO PRIZNALA SVOJA OSEĆANJA: Sad je sve jasno, Dejan će ZANEMETI!

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

06.12.2022 00:04

E pa nije zbog nje. Ana je lepo rekla zbog čega ga je ostavila. Niti je naivan niti glup. Sam pao sam se ubio. I on je pozdravljao Anu, kao i Aleksandra Dejana. I odjednom nema pozdrava. Njegovo praćenje, gde je, s kim je. I kad je vidi sa Carem, samo se snuždi, faca govori više od reči.