CAR SE DOBRO NAMAZAO Maja Marinković izbacila sve iz sebe: Dejan opet ispada žrtveno jagnje
Printscreen

Maja Marinković bila ja naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u "Šiša baru".

- Bila je neka svađa, rekla sam da smo završili, ali ne znam koliko će biti tako. Nisam preokupirana ovih dana da gledam gde gleda, pa je zatišje pred buru. Sumiram situaciju sa strane, gledam šta se dešava u kući i neke situacije su se odvile, pa razmišljam sa zadrugarske strane što večito da budem najgora - govorila je ona na samom početku razgovora.

CAR SE DOBRO NAMAZAO Maja Marinković izbacila sve iz sebe: Dejan opet ispada žrtveno jagnje

Printscreen

 

- Kome treba da spadne maska - pitao je Darko.

- Aleksandri. Svi komentarišu, ja nisam htela da ne bude da sam ljubomorna. Ako imaš dečka koji te voli, znaš šta je sve prošao, ovim ponašanjem ne pokazuješ ni gram poštovanja za nekog za koga pričaš da ti je lojalan i veran. Napravila je frku oko jastuka i Marka i odmah se distancirala, a sad se dovela u situaciju da ima prisan odnos i to prevazilazi sve moguće granice. Filip tu ne gubi ništa, mislim da je ušao sa ciljem - rekla je ona.

- Kako tebi izlgedaju ta druženja i priče? Šta ti vidiš - upitao je Darko.

- Očigledno je da je to velika doza nepoštovanja, jer je taj Filip zaslužan za uništenje braka Dalile i Dejana. Dejan je sebi lomio glavu prošle godine, a dovedeš sebe u situaciju da opet gleda sličan scenario. Kako god okrenemo, jako je loše prema Dejanu. Filip je neko ko je ušao jako neiskren ove godine, došao je da se igra i da bude ironičan. On je slobodan, može da radi šta želi. Mislim da ima tri cilja, prvi da se osveti Mensuru. Meni ne može da oprosti kad sam otišla sa Đedovićem u jedan kafić, došao je i Čorba i on zna da je tu prekinut svaki naš kontakt. Voli on sa strane da gleda i na pokvaren način, pa ispada da ja nešto potenciram - pričala je Maja.

- Naravno da ne verujem, on se dobro namazao. On malo, malo dođe i pogleda kad sam u krevetu, kad sam u pušionici. Aleksandra mu je cilj jer ona zahvaljujući Dejana ima mnogo fanova, hoće da zavrti priču i da se opet dogodi repriza na sličan način. Dejan opet ispada žrtveno jagnje, ali baš nema sreće sa ženama. Vuk dlaku menja, ali ćud nikad. Vreme je da spadnu maske i da se kockice poslože na prvo mesto. Meni je odmor mozga da budem izuzeta iz cele priče - govorila je Marinkovićeva.

PROGOVORIO O SVEMU Zvezdan Slavnić otkrio ovo o Aleks i Caru, pa udario na Ćertića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading