IMAM PROLAZ KOD SVAKE Car priznao da će se distancirati od Aleks, pa rekao ovo o Zvezdanu
Printscreen

Filip Car bio je prvi sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u "Šiša baru".

Zadrugarke su prizivale sneg. šta ćemo sa Milicom? - pitao je Darko.

IMAM PROLAZ KOD SVAKE Car priznao da će se distancirati od Aleks, pa rekao ovo o Zvezdanu

Printscreen

 

- Mislim da su me precenile. Ja bih imao prolaz kod svake, da se potrudim, ali ništa mi nije specijalno zanimljivo, drugačije razmišljam. Pre sam razmišljao donjom glavom, pa onda svojom. Ona je meni atraktivna, ali vidim po njenom ponašanju da to ne bi bilo dobro. To bi ličilo na neke moje veze, vezao bih se, a ona svojim ponašanjem meni ne iskazuje sigurnost. Video sam da neke stvari nisu takve kao što priča, dosta je slobodno. Previše je mlada, ima 19 godina i dosta je ljubomorna i posesivna, zna da bude kvarna, ulazi u konflikte, a ja to ne volim. Moram da budem jako oprezan po pitanju Milice i svih devojaka. Ja se vrlo lako počnem loše i drugačije ponašati kad je pored mene osoba koja nije adekvatna - rekao je Car.

Mnogo vremena provodiš sa Aleks? - pitao je Darko.

- Da, ali neću više. Ona misli da sam ušao sa planom da se družim sa njom. Imao sam dva plana, da nema fizički kontakt i da pokušam da ne uđem u vezu. Spontano se desilo, ostvarilo smo kontakt. Njoj je teško, znam da sam joj drag, nije videla par meseci momka. Možda sam bio navalentan i dao sebi previše slobode. Znam da je ona sumnjičava, a znam da radim lošu stvar. Tek sam došao, a već se loše osećam jer već radim loše stvari - pričao je Filip.

Da li ćete uspeti da odolite da se ne družite? - dodao je voditelj.

Šta si šaputao Zvezdanu? - pitao je Darko.

- Preneo sma pozdrave od njegove fan grupe i rekao sam da ga je pozdravila žena i da mu ništa ne zamera, osim nekih glupih stvari, kao što hoda po kući bez majice. Rekao sam da je sve okej i da je sve dobro i pozdrave od zajedničkih ljudi - otkrio je Car.

SLOŽNIJI NEGO IKADA Nakon raskida sa Aleksandrom Dejan se okrenuo porodici, BRAĆA ZAKOPALA RATNE SEKIRE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading