" OVO JE ODVRATNO" Milica Veselinović oplela po Aleksandri: Jadan Dejan, samo da ne navuče traumu!
Foto: Youtube/Printscreen

Milica Veselinović ogovarala je Aleksandru Nikolić sa Aleksandrom Momčilović. Govorila je kako saoseća sa Dejanom Dragojevićem i kako ne želi da on ima neke ljubavne posledice.

-Ne znači odvratno, zna da je loše što se druže, ne želi da prelazi granicu. Ona i ja drugačiji pogled na sve imamo. Nisam ljubomorna, nego osuđujem - rekla je Milica.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Osudila sam ono prošle godine najgore. Da imam dečka, ne bi dozvolila da me povežu sa nekim muškarcem. Njemu se vraćaju fleševi sada, jadničak. Kada se setim njega prošle godine, mogu da zaplačem, iako mi je pljuvao. Svaka njegova suza, svi smo plakali, bacio se u bazen. Odvratna situacija i da mi se nešto tako priredi, ne znaš kako je bilo jezivo. A da mu ja vraćam te fleševe u glavi, jezivo. Dejan i ja smo imali svađu kao i Mensur... ali smo posle bili okej! Napolju smo se preko nje čuli, jako mi je drag - rekla je Milica, pa dodala:

"VERUJEM DA ĆE UĆI U VEZU SA NJOM" Nakon što je Dejan javno ostavio Aleksandru, za Alo! se oglasio najbolji drug Filipa Cara, BRUNO JE SVE OTKRIO

 

Komentari (0)

Loading