BILJANA SLAVI Osman Karić progovorio o raskidu Dejana i Aleksandre, pa šokirao: ONA I CAR ĆE UĆI U VEZU!
Foto: Alo/ilustracija

Nakon što je Dejan Dragojević javno raskinuo sa Aleksandrom Nikolić zbog diskutabilnog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem i Filipom Carem, oglasio se Osman Karić. 

-Kada je raskid Aleksandre i Dejana u pitanju, nisam iznenađen. Taj raskid je bio neminovan pre ili kasnije, na sreću Dejanove porodice, a na žalost njihovih zajedničkih fanova. Kad kažem sreću porodice, ubeđen sam i znam da Dejanova majka nije bila nikad za tu vezu, ali već naučena lošim iskustvom prethodne veze Dejanove veze sa Dalilom kada je izgubila svog sina na određeni period, sa Aleksandrom o kojoj tek ima loše mišljenje se nije izjašnjavala na taj način, već je ovaj put mudro ćutala da bi danas kada su raskinuli sigurno "slavila".

Alo

 

-Što se tiče bliskosti Filipa Cara i Aleksndre, mislim da će doći do veze, ali veze koja će kratko potrajati. Filip je neko ko se sada takmiči sa Dejanom, sa Mensurom i sa samim sobom. Jednostavno leči svoje komplekse i sujetu time što može biti sa svakom od tih devojaka. Naravno i ostvaruje obećanje koje je dao Mensuru u prošlom rijalitiju gde mu je rekao da će mu Milicu .....ti !Aleksandra trenutno ne zna šta bi, da li da ostane uz Dejana i ako ne zna još uvek da je Dejanova prošlost i da zadrzi njegove fanove, da li da bude sa Carem koji joj nije siguran za ozbiljnu vezu ili sa Zvezdanom koji joj se zapravo najviše svidja, ali je na njenu žalost je zauzet momak. Zna da bi stupanjem sa njim u vezu izgubila svoje fanove i doživela fijasko,osudu naroda.

OGLASILA SE Sandra Rešić prokomentarosala raskid Dejana i Aleksandre: Nadam se da će ovoga puta...

 

Komentari (0)

Loading