ZVEZDAN PROGOVORIO O TAJNIM PORUKAMA: Pomirio sam se sa tim, ali mi je i dalje neverovatno
Printscreen

U toku su "Nominacije". Voditelj Milan Milošević dao je reč Zvezdanu Slavniću, kako bi birao između Miljane Popović Uroša Ćertića.

-Mislim da sam mu rekao sve stvari koje sam želeo. Imali smo neku nominaciju pre par dana u izolaciji, tu sam pričao sa njim. Zameriću mu ovo što je uradio i mislim da su mu malo kola otišla sa puta i da je voz iskočio iz šina. Ja sam pričao sa njim o porukama, rekao mi je da nisam dobro razumeo i zakleo mi se u nešto što je njemu najsvetije. Prihvatio sam, ali ne mogu da verujem - pričao je Zvezdan.

Printscreen

 

 

-Je l' ostaješ pri tome da ćeš mu napolju pokazati ko je mangup? - pitao je Milan Milošević.

-Sešćemo, pričaćemo i on će mi pokazati. Šta god da se desilo, što se tiče poruka, mislim da je moglo drugačije da se uradi. Ako u izolaciji kaže i zakune se u svetinju, ja ću da prihvatim, iako je meni nelogično. Ja možda grešim, ali tako je delovalo i izgledalo da nije bilo potrebe. On mene ne treba da se plaši, niti bilo ko. Ja znam da je on hrabar momak i da bismo verovatno rešavali sami, ali mislim da nema potrebe i da se samo vidi ko je bio u pravu. Napolju se nećemo družiti. Mislim da je malo preterao i to je to - nastavio je Slavnić.

-Što se tiče Miljane ja sam je na neki način zgotivio, ali mislim da ona nije to što se ovde predstavila. Ne kažem da je htela da se predstavi u lošem izdanju, samo to što je rekla da će biti kao Đedović 2 nije shvaćeno kako treba. Ona je završila škole, nije neobrazovana. Meni je krivo što je Ša i meni pričala svoje detinjstvo i kako je bila urbana devojka koja je htela da snimi rep pesmu. Bilo bi mi draže da je od starta takva, kaže da nije htela zbog profesije - nastavio je Zvezdan.

PAŽLJIVO ĆU BIRATI REČI Sanja se obratila Marku Stefanoviću, šokantno

 

Komentari (0)

Loading