RAZOTKRIVENA ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Svi IZNENAĐENI njenim ponašanjem nakon što ju je Dejan ostavio, ovo niko nije očekivao!
Foto: Alo/ilustracija

Bira se najbezosećajnija osoba u Beloj kući. Ivan Marinković izabrao je Aleksandru Nikolić, pa spomenuo Dejana Dragojevića.

- Imam osećaj da će Željko biti ozbiljan fudbaler. Elem, ja retko kada dajem sebe emotivno i kada me neko razočara, to je za mene bezosećajna osoba. Ako sam joj dopustio da mi priđe, to za mene mnogo znači. Imam mali krug prijatelja, Milica me jeste razočarala. Ja ću navesti Aleksandru, mi ne pričamo više. Verovatno je primetila svoju grešku. Ušli smo u takav odnos gde može da mi poveri nešto svoje, imala je pritisak zbog svega ovde - rekao je Ivan.

RAZOTKRIVENA ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Svi IZNENAĐENI njenim ponašanjem nakon što ju je Dejan ostavio, ovo niko nije očekivao!

Printscreen Zadruga

 

- Rekao sam joj da kada se povede ovo pitanje, da će biti problema, da si možda ostala bez Dejana - rekao je Miljana.

- Ona je najbezosećajnija. Jedini sam pored Miće koji joj se dao u prijateljstvu. Dao sam sve od sebe ne bi li je usmerio. Ispada da si jedva čekala da se sve ovo desi oko tvog dečka, da čekaš da uploviš u druge vode. Neću da uđem u dva detalja koja sam video i koji su me šokirali. Mislim da je dobro što ti je neko pustio buvu da te je Dejan ostavio, pa ti je sada lakše - rekao je Ivan.

- Nije me ostavio. Dejan i Filip imaju komunikaciju, što ja ne bih imala  - dodala je Aleks.

- Ako ti je to opravdanje, okej. Rekao sam da možda grešim, ali video sam svojim očima nešto - dodao je Marinković.

ZVANIČNO! DEJAN IZBRISAO ALEKSANDRU POTPUNO IZ ŽIVOTA: Isplivao neoboriv dokaz, KRAJ JE! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading