ZADRUGAR BRUTALNO OPLEO PO BIVŠOJ Ivana je ljubomorno pseto koje laže i vara narod
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši suprug Ivane Šašić, Bojan Simić, našao se u nezavidnoj poziciji nakon što je otkriveno da nije plaćao alimentaciju za sina kojeg je dobio u prvom braku, ali i nakon tvrdnji da je pevačicu varao sa njenim koleginicama.

Iako je izostanak alimentacija opravdao time što je u tom periodu bio u zatvoru, istakao je da mu Šašićeva smešta jer ga još uvek voli.  

- Nisam plaćao alimentaciju dok sam bio u zatvoru, kako da je plaćam kad sam iza rešetaka? Ivana sada priča gluposti u medijima jer ne može da me preboli. Posle mene nastane pakao i konfuzija u glavi, a njoj se upravo to desilo. Ta žena je ljubomorna kao pseto i zato ovoliko laže. Predstavlja me kao siledžiju, a nikada je nisam dotakao, živela je kao kraljica - rekao je Bojan i demantovao tvrdnje svoje bivše supruge da ju je varao sa koleginicama.

Boki i Ivana

Printscreen

 

 - Bio sam sa pevačicama, ali je nisam varao sa njima. Neka se odluči da li sam finansijer pevačicama ili čovek bez dinara. Jedno sa drugim ne ide. Spustio sam loptu i ne spominjem je, a ona me proziva gde god stigne. Ona je bolesna -naveo je Bojan tokom izlaganja.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading