IVAN ZAPROSIO MILJANU Marija raskrinkala Marinkovića, Miski sve potvrdila: DONEO SI MI ZLATAN PRSTEN
Printscreen

Marija Kulić, majka Miljane Kulić tvrdi da je Ivan Marinković zaprosio njenu ćerku, iako to ne želi da prizna.

- Uvek se istakne da neće ponižavati Miljanu, a onda to uradi. Nisam želela da se ubacujem, pokušala sam da sada sačekam kraj njegovog izlaganja. Ovo o čemu on priča da mu je šala, nama nije bila. Siniša i ja smo gledali njegov odnos sa Miljanom, jako smo bili zabrinuti. U tom rijalitiju se dešavala veridba, Siniša je imao problem s pritiskom, dolazila je hitna zbog toga. Govorili smo joj da se skloni od njega, a zapravo je došlo do veridbe - rekla je Marija i nastavila:

- Ja imam pravo da ga komentarišem kada to želim. On je ispohovao tikvice, doneo je u apartman, nakon toga sam ja njemu ispržila mekike. Miljana je bila začuđena jer je vređa, a ja njemu spremam da jede. On je otac mog unuka, ali mi je ona ipak ćerka. Darko, ja ne mogu da zaboravim taj dan, kada sam gledala tu veridbu.

- Dao sam joj gumeni prsten - pravdao se Marinković.

- Nisi, dao si mi zlatan prsten - dodala je Miljana.

IVAN ZAPROSIO MILJANU Marija raskrinkala Marinkovića, Miski sve potvrdila: DONEO SI MI ZLATAN PRSTEN

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Tamo gde smo bili, nije bilo zlata. Što se tiče Marije i Siniše, oni su govorili da se Miljana skloni od mene, zašto? - upitao je Ivan.

- Jer si sve radio iz koristi - rekla je Marija.

- To onda možete da kažete i Bebici. Miljanu sam ostavio nakon odnosa sa njom - objašnjavao je Ivan.

- Kada je uradila test za trudnoću, mene su zvali organizatori. Kada su mi rekli da je Miljana trudna, Siniša je doneo rakiju, iz poštovanja. Nije bila namenjena Ivanu - rekla je Marija.

- Njegova sestra je bila na veridbi, mi se nismo tada pojavili, nije nas zanimalo. Okrenuo je leđa Miljani, kada je saznao da ona ne želi da ode na kiritažu. Tražio je način da je diskvalifikuje, što je na kraju i uradio. Za ovih mesec dana, on je tri puta video sina - kazala je Marija.

"OSTAVLJAŠ DEČKA" Aleksandra Nikolić i Filip Car se osamili, bivši ljubavnici pobegli od zadrugara

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading