IVAN MARINKOVIĆ IZREŠETAO MILJANU BRUTALNIM PRIZNANJIMA: Kulićeva potpuno slomljena, obrušio se i na Mariju!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Počela je emisija 'Gledanje snimaka', koju vodi Ivana Šopić. Naredni video-snimak posvećen je Ivanu Marinkoviću i njegovom komentarisanju Miljane Kulić.

- Da, naravno da bi mi bilo draže da je sve drugačije, nego što jeste. Sve je moglo da se odigra na drugačiji način, pre svega da Ivan bude više uz Miljanu. Meni nije jasno da je Ivan više uz Aleks, nego uz Miljanu - kazala je Marija.

- Ivan je rekao da ti idealizuješ Miljanu - kazala je Ivana.

Printscreen Zadruga

 

- Ne idealizujem. Nikada nisam izbegavala da je kritijujem, samo jer je moje dete. To je van pameti. Kad ne valja-ne valja. Ispao ne nesporazum, kada su bile nominacije, jer sam ja napravbila tetrosdpektivu. On je rekao da je Miljanu je*ao samo u toaletu, kao i da je Željko začet dok su bili u pijanom stanju. Miljana je mnogo bolja kao samopstalni učesnik. Ivan i Miljana su u drugom rijalitiju bi.li sami pritiv svih, a sada negira sve to. Kada su tamo ulkazili, Siniša mu je rekao da je zaštiti - rekla je Marija.

- Je l' si ti bila tu, pa znaš? - upitao je Ivan.

- Ispričao mi je, kazao je da si mu ti prišao, a da ti je on rekao to - kazala je Marija.

- Ja njemu prišao? - upitao je Ivan.

- Da, mislio si da je novinar - rekla je Marija.

- Ne zna ko još prilazi novinarima prvi. Navodiš sve na stranu koja tebi odgovara - kazao je Ivan.

- Ja sam molila Miljanu da se skloni od njega, naglasila sam joj da je deo njegovog rijalitija, ona me nije poslušala - kazala je Marija.

- Što pričaš sve ovo? - upitao je Ivan.

Printscreen Zadruga

 

- Želiš da je omalovažiš - rekla je Marija.

- Opet želiš da idealizuješ naš odnos, kao da je to vila idealna veza - rekao je Ivan.

- Nije bila, ali nije sve onako kako ti govoriš. Ako ti je Siniša rekao da mu zaštitiš ćerku, nije mislio da joj legneš u krevet - kazala je Marija.

- Nije to zatražio, nego da se ne svađam sa Miljanom. Možda me je pratio kako sam se svađao sa Zoricom. Ne znam šta je razlog - kazao je Ivan.

- Nije pratio rijaliti, ne bi ni ovo gledao da Miljana nije ovde. Nije mi razmno da se ti udružiš sa Zolom protiv Mljane - rekla je Marija.

- Nemam nikakav komentar. Sramota me je ovih stvari. Ne zanimaju me ova psola. Neka svako radi šta hoće. Neka me napada koliko hoće. Slobodno može da priča da nismo imal ništa, ja neću odgovarati na sve to - kazala je Miljana.

- Ja ne provociram Miljanu, morate to da shvatite svi. Ja znam da je sve ovo vaš dogovor. Prvo smo se dogovorili da spustimo loptu zbog Željka, a onda se ja napadam jer ne branim Miljanu. Ona niša dobro nije uradila, osi što mi je rodila živo i zdravo dete. Miljana istuče gde stigne da je bila moja najveća ljubav. Miljana, nisam te voleo - kazao je Ivan.

Printscreen Zadruga

 

- Stojim iza toga da sam ti bila najveća ljubav - dodala je Miljana.

- Moja pokojna majka i otac, ne bi voleli da čuju da mene Miljana ponižava. Ne znam šta da kažem na sve ovo - rekao je Ivan.

- Ona tebe ne napada nikada prva - dodala je Marija.

- On mene ponižava konstantno - rekla je Miljan.

- Nije mi u interesu da se raspravljam sa njm. Juče smo poboljšali odnose - istakla je Marija.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NA NOGAMA: Morao je odmah da se oglasi i reaguje, za sve je kriva Kristina! (FOTO)

Komentari (0)

Loading