KRAH PRIJATELJSTVA Taki Marinković besan na Brendona zbog tvrdnje da je imao seks sa Majom, oglasio se za Alo!
Printscreen

Kako to obično biva sa rijaliti prijateljstvima, puklo je i ono između Maje Marinković i Branislava Brendona Radonjića!

Iako su bili nerazdvojni drugari od Majinog učešća u Zadruzi 2, bila je dovoljna samo jedna bezazlena svađa zbog hrane pa da Brendon i Maja konačno kažu šta misle jedno o drugome.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Radonjić je u naletu svađe ispričao kako je nekoliko puta imao seks sa Majom i da je tada bio primoran da koristi zaštitu kako mu Marinkovićeva ne bi prenela polne bolesti.

Njegove optužbe razbesnele su Majinog oca, Radomira Takija Marinkovića, koji je u razgovoru za Alo! stao u zaštitu svoje mezimice ne birajući reči za kontroverznog učesnika rijalitija.

Alo

 

 - Pobegao sam iz Beograda na nekoliko dana kako bih se sklonio od haosa koji se dešava u Zadruzi, ali nemam mira ni trenutka zbog takvih parazita kakav je Brendon. Nije mi jasno da čovek koji je evidentna kadruša i žena misli da će iko poverovati da je ikada legao sa lepšim polom, a kamoli spavao sa nekom ženom. Maja mu ništa loše nije uradila time što je javno rekla da voli isti pol - naveo je Marinković, pa dodao da je Radonjić još jedan u nizu koji se zarad marketinga ogrešio o njegovu mezimicu.

- Najtužnije od svega jeste što je Maja uvek pomagala tom gmizavcu. Čak i kada su svi bili protiv njega, družila se sa njim i van rijalitija. Ne znam kako ga nije stid da kaže da je imao seks sa njom i da je stavljao kondome kako bi se zaštitio. Nemam ništa protiv gej populacije, ali imam protiv gej ljudi koji se zarad kadra predstavljaju kao mačo muškarci koji spavaju sa ženama. Njega žene privlače koliko i mene muškarci. Taj više voli penis nego hleba da jede. Neka se sabere pre nego što u javnost ispliva koje su sve čike zbog njega stavljale kondome - zaključio je Taki za Alo!.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Radonjić: Maja je sponzoruša

U naletu žestoke svađe, Brendon je optužio Maju da se s njim, nakon završetka rijalitija, družila isključivo zbog interesa.

- Snimili smo nekoliko videa za moj Jutjub kanal i ja sam hteo da joj se revanširam i da joj nešto poklonim. Ona je htela patike koje koštaju 1.000 evra i ja sam joj njih kupio. Bila je u vezi sa Pecom, koji je stariji od nje, isključivo zbog novca - rekao je Brendon.

MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ BESNA KAO RIS, NE MOŽE DA SE SMIRI: Otkrila sve o raskidu njene ćerke i Dejana Dragojevića!

Komentari (2)

Loading
Vlada

03.12.2022 12:00

Pa kad mogu svi, sto ne bi mogao i Brendon. Bar je kulturan i pametan momak. Njeni ostali izabranici samo sto ne mucu.