TRAŽI HITAN PREGLED! Miljana Kulić očajna doziva lekare, sumnja da joj je Zola preneo polnu bolest
Printscreen

Miljana Kulić navodno ima problema sa ozbiljnom infekcijom, zbog čega je danima zabrinuta i van sebe, a za svoje probleme krivi Lazara Čolića Zolu.

Printscreen

 

- Miljana non stop ide na kapiju, traži da je pregledaju svi mogući lekari i to ne samo ginekolog. Miljana svaki drugi dan intimnu regiju ispira čajem od kamilice, ali to ne pomaže. Sumnja da joj je Zola preneo neku bolest, a u Bebicu ne sumnja jer otkako su zajedno, on nije imao nikakve avanture sa strane. Za Lazara zna da je bio na ozbiljnim ekskurzijama u spoljnom svetu, a da je u rijalitiju imao se*s bez zaštite sa drugom devojkom. Zna se da je Miljana hipohondar, plaši se mnogo i dok je ne budu pregledali svi specijalisti ona se neće smiriti - kaže izvor za Svet.

Podsetimo, Zola je u ovoj sezoni pored Miljane imao nezaštićene intimne odnose sa Inom Rajzinger i Anitom Stanojlović. Inače, ovo nije prvi put da Kulićeva ima ovakve probleme.

Naime, ona je tokom učešća u rijalitiju ''Parovi'' optužila Zmaja od Šipova da je inficirao vodu u bazenu pošto ulazi prljav i znojav, pa je ona tako dobila infekciju koju je kasnije lečila.

ŠOK OBRT Dejan Dragojević doneo odluku, ako Aleks sazna za ovo proliće gorke suze 

Komentari (1)

Loading
BT

12.12.2022 13:15

Gde moze djubre da se inficira. Prava pominjara bljak.