KRVNIČKI PRETUČENA MAJKA NAŠEG PEVAČA: "Dobila sam stravične BATINE, od udarca pala na STAKLENI STO"
Printscreen Zadruga

Bivša rijaliti učesnica Suzana Perović Blondi otvorila je dušu o detaljima iz privatnog života o kojima nikada nije govorila.

Ona je priznala da je bila žrtva nasilja bivšeg muža, za kojeg se čak dva puta udavala, iako je trpela jezivu torturu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kockao je, a ja sam htela da ga sprečim da bismo imali šta da jedemo! Od udarca sam pala u nesvest, srušila sam se na stakleni sto! Meni je Savo (sin) spasio život, ja to kažem, da mi nije bilo njega, ja ne znam šta bi bilo sa mnom. - pričala je Blondi, pa poručila svim žrtvama da ne trpe nasilje:

- Bila sam glupa, sve sam ga slušala, bila sam budala, jednom sam ga ostavila i onda sam saznala da sam trudna i vratila se. Nasilje je počelo odmah, čim sam kao devojka došla kod njega - pričala je Blondi.

Suzana je govorila i o braku Dalile i Dejana Dragojevića, pa osula paljbu po Dejanu kao nedovoljno dobrom mužu, ali i o Dalili nakon zavšene sezone "Zadruge".

- Podržavala sam je, ali kada je izašla više nisam. Umesto da ode kući svojoj porodici, ona se smucala ko zna sa kim - rekla je Blondi, misleći na Marijanu Zonjić sa kojom je imala žestoke sukobe tokom njihovog učešća u pomenutom rijalitiju.

Blondi je žestoko osudila ponašanje Ivana Marinkovića, pa ga optužila da sve što radi sa sinom, radi isključivo zbog publike i kadra.

DALILU DRAGOJEVIĆ PROGANJA MILIONER? Isplivali ŠOK DETALJI, tek da čujete šta ona radi!

Komentari (0)

Loading