KRVNIČKI PRETUČENA MAJKA NAŠEG PEVAČA: "Dobila sam stravične BATINE, od udarca pala na STAKLENI STO"
Printscreen Zadruga

Bivša rijaliti učesnica Suzana Perović Blondi otvorila je dušu o detaljima iz privatnog života o kojima nikada nije govorila.

Ona je priznala da je bila žrtva nasilja bivšeg muža, za kojeg se čak dva puta udavala, iako je trpela jezivu torturu.

KRVNIČKI PRETUČENA MAJKA NAŠEG PEVAČA:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kockao je, a ja sam htela da ga sprečim da bismo imali šta da jedemo! Od udarca sam pala u nesvest, srušila sam se na stakleni sto! Meni je Savo (sin) spasio život, ja to kažem, da mi nije bilo njega, ja ne znam šta bi bilo sa mnom. - pričala je Blondi, pa poručila svim žrtvama da ne trpe nasilje:

- Bila sam glupa, sve sam ga slušala, bila sam budala, jednom sam ga ostavila i onda sam saznala da sam trudna i vratila se. Nasilje je počelo odmah, čim sam kao devojka došla kod njega - pričala je Blondi.

Suzana je govorila i o braku Dalile i Dejana Dragojevića, pa osula paljbu po Dejanu kao nedovoljno dobrom mužu, ali i o Dalili nakon zavšene sezone "Zadruge".

- Podržavala sam je, ali kada je izašla više nisam. Umesto da ode kući svojoj porodici, ona se smucala ko zna sa kim - rekla je Blondi, misleći na Marijanu Zonjić sa kojom je imala žestoke sukobe tokom njihovog učešća u pomenutom rijalitiju.

Blondi je žestoko osudila ponašanje Ivana Marinkovića, pa ga optužila da sve što radi sa sinom, radi isključivo zbog publike i kadra.

DALILU DRAGOJEVIĆ PROGANJA MILIONER? Isplivali ŠOK DETALJI, tek da čujete šta ona radi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading