RAZOTKRIVENO PRAVO LICE DALILE DRAGOJEVIĆ: Javnost u šoku, svi se pitaju da li je moguće ovo?! (FOTO)
Printscreen

Dalila Dragojević je više puta u "Zadruzi" izjavila da želi da se oproba u ulozi voditeljke. Sada joj se ta želja ispunila i dobila je svoju autorsku emisiju na "Hype" televiziji, koja nosi ime "Da li sa Dalilom", međutim, svima je zapalo za oko da je nova voditeljka potpuno promenila fizički izgled, te se na društvenim mrežama deli njena fotografija pre estetskih operacija.

Međutim, Dalila je često na meti raznih natpisa i komentara kada je u pitanju njen fizički izgled, te često na društvenim mrežama isplivaju njene fotografije iz prošlosti, tačnije, pre estetskih zahvata, a mnogi komentarišu da je razlika i više nego očigledna.

Printscreen/Hype

 

Podsećanja radi, preljuba, razvod, turbulentna veza sa Filipom Carem, ali i ostalim ukućanima, obeležile su njeno učešće u prethodnoj Zadruzi. Nakon izlaska ona je raskinula sa Filipom i posvetila se sebi, te je vidno smršala i oprobala se u novim poslovnim zahvatima.

 

Nakon prve pobede u rijalitiju, skoro celokupan honorar, potrošila je u ordinacijama plastičnih hirurga, gde je smanjivala nos, uvećavala usne... a poslednja u nizu operacija bila je vađenje silikona.

Foto: Printscreen Youtube

 

Dalila nikada nije krila da se podvrgla bronjim estetskim zahvatima, te i da je sada konačno zadovljna svojim izgledom.

RASKRINKANA MILICA VESELINOVIĆ: Sve vreme je krila od svih, konačno isplivala prava istina!

Komentari (1)

Loading
Mina

01.12.2022 19:45

Mozak ne moze kod plasticara, to je problem. Voditeljka ha ha. Ko li je i kako nju angazovao.🙄🙄🙄