PRIZNAO DA SE LEČIO OD POLNIH BOLESTI Hit izjava Filipa Cara koja se prepričava
Printscreen

Kako su se za Maju Marinković vezali razne priče o nezaštićenim odnosima u rijalitiju, o kojima je svedočio i sam Bilal Brajlović, sad je o toj temi govorio Filip Car, koji je i sam priznao kako se lečio od polnih bolesti.

Rijaliti-šmeker Filip Car uselio se u Belu kuću treći put i odmah po ulasku u "Zadrugu 6" napravio opštu pometnju. Nakon što se predstavio zadrugarima, pozdravio se s bivšom devojkom Majom Marinković, kao da je nikada ranije nije video, a potom i s njenim sadašnjim momkom Bilalom Brajlovićem.

Printscreen

 

Inače, pred povratak u rijaliti Car je otkrio da s Majom više ne planira da stupa u intimne odnose jer ga ona ne zanima, te u emisiji "Amidži šou" priznao da se lečio od polnih bolesti čajem i kanestenom.

- Stalno mi pričaju o nekim sutlijašima... Neka devojka ima nešto, navodno, pa mi javljaju. Devojka iz rijalitija - pomenuo je  situaciju iz rijalitija, aludirajući na prozivke koje ovih dana upućuju Marinkovići, pa nastavio:

- Iskreno, nisam previše pazio nekada... Ali imaju neke određene kreme, čajevi, tako sam nešto koristio. Postoje ljudi koji imaju odnos s nekim koga ne poznaju uopšte, pa mogu da dobiju i upalu pluća, a ne samo polnu bolest... Zato se okupati odmah, namazati kanesten, sve što treba!

Printscreen

 

On je takođe pre ponovnog dolaska na imanje u Šimanovcima davao izjave o drugim zadrugarkama, koje ga, za razliku od Maje, navodno mnogo više interesuju jer planira i dalje da bude glavni baja u Beloj kući.

- Filip ima listu devojaka s kojima bi mogao da se zeza unutra. Nema u planu da se zaljubljuje, samo da igra rijaliti s njima. Jedna od njih je Aleks, koju bi očas posla mogao da skine Dejanu Dragojeviću, kao prošle godine Dalilu. S obzirom na to da je u "Zadruzi 4" već bio s njom, sada, kada je bez dečka u kući, sigurno će mu biti lak plen i neće biti teško da je opet osvoji - priča izvor blizak zadrugaru za Republiku , te potvrđuje i da mu je Milica Veselinov takođe jedna od meta, dok je i sam Car pomenuo odnos s njom neposredno pred ulazak:

- Nisam imao ništa. Čuli smo se nekoliko puta. Javnost je to saznala od Maje. Ona je nalovila neke naše poruke, i to je to, znate već Maju kako ona to!

TI SI NAJVEĆE GO*NO Marija popucala po šavovima, pa krenula da plače iz sveg glasa

Komentari (0)

Loading