IZGUBILA KOMPAS Miljana Kulić ne može da se odluči koga više voli
Pink printskrin

Miljana Kulić u "Zadruzi 6" boravi s trojicom ljubavnika, pa je u roku od 24 sata svoj trojici izjavila ljubav. Naime, nakon što se do sada uglavnom šetala između Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice, odnedavno je i otac njenog sina Ivan Marinković ponovo u igri, pa je i prema njemu imala izlive nežnosti.

Poznata Nišlijka je prvo rekla da voli Ivana, s kojim je do juče bila na krv i nož, zatim se, nešto kasnije, otvorila Zoli, koji je u rijalitiju otpočeo novi ljubavni odnos, da bi nakon toga isto ponovila i Bebici, kojeg drži na uzici pored sebe.

IZGUBILA KOMPAS Miljana Kulić ne može da se odluči koga više voli

Pink printskrin

 

- Mnogo sam te volela - rečenica je koja je ušla u anale rijalitija, a koju je Miksi ponovila pred trojicom ljubavnika u razmaku od nekoliko sati.

Njena najveća ljubav bio je Lazar Čolić, dok Ivan Marinković nije dobio priliku da upozna sina Željka, što je u Miljani probudilo novu strast. Iako je pričala sve najgore o ocu svog deteta, prizor njih dvojice ju je toliko raznežio da se sada prisetila navodnih starih emocija.

IZGUBILA KOMPAS Miljana Kulić ne može da se odluči koga više voli

Pink printskrin

 

Da je Kulićka potpuno izgubila kompas o tome gde se nalazi i sa kim, potvrđuju njeni učestali ispadi. Prvi i najveći je taj što želi da se pomiri sa Zolom jer ne može da ga gleda kako noću opšti s Anitom Stanojlović, pa koristi svaku priliku da mu zaplače na ramenu i traži tračak nežnosti na koju bi mogla odmah da padne i da ima razlog zašto je poklekla.

IZGUBILA KOMPAS Miljana Kulić ne može da se odluči koga više voli

Printscreen

 

Međutim, ona ne odustaje ni od druge dvojice jer joj je bitno da ih drži sve blizu, da u svakom momentu može da okrene priču kako joj odgovara.

Miljana Bebicu tretira kao slugu, pa se njemu svaki dan može desiti da padne s trona trenutnog partnera i postane jedan od bivših. U silnoj želji da i sadašnjeg i bivše drži pored sebe, Miksi se potpuno izgubila i to su svi primetili. Još da njena majka Marija, koja je koči u mnogim namerama, nije u ,,Zadruzi 6", verovatno bi Miljanino ovogodišnje učešće u rijalitiju imalo sasvim drugačiji tok kad je njen ljubavni život u pitanju.

MARKO I ANĐELA NOVI PAR? Oglasila se Sandra Rešić, pa žestoko potkačila Markovića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading