BEBI DOL ULAZI U ZADRUGU  Otkrivreni detalji dogovora, evo kada će pevačica postati deo rijaliti programa
Alo

Prema navodima, Bebi Dol je sama pozvala produkciju ovog TV formata i predložila vlastito učešće u tekućoj sezoni, a sam dogovor je postignut tako da obe strane budu zadovoljne.

Ipak, pevačica je trenutno ugovorom obavezana na učešće u drugom projektu iste televizije, budući da je nedavno postala član žirija muzičkog talent šou-programa "Prvi bend Srbije".

BEBI DOL ULAZI U ZADRUGU  Otkrivreni detalji dogovora, evo kada će pevačica postati deo rijaliti programa

Alo

 

Kako bi ovaj TV format trebalo da traje naredna četiri meseca, postoji mogućnost da se Bebi Dol uputi na imanje u Šimanovcima tek naredne godine.

Podsećanja radi, Bebi Dol je učesnica rijaliti šou-programa "Farma" 2009. godine, što je izazvalo čuđenje mnogih budući da je pevačica pre toga bila poznata kao osoba koja privatnost čuva ljubomorno za sebe, te čak i tokom televizijskih gostovanja ne govori mnogo o onome što se dešava među njena četiri zida. Ipak, Bebi Dol je učešće u istom formatu ponovila u još dve sezone. Pevačica se oprobala i u "Zadruzi" 2018. godine, premda se nije dugo zadržala pred kamerama.

Dragana Šarić, kako je glasilo građansko ime pevačice pre nego što ga je pre nekoliko godina promenila u Dana Todorović, proslavila se početkom 80-ih godina prošlog veka. Slovila je za jednu od najtiražnijih zvezda Jugoslavije, a vrhunac popularnosti dostigla je početkom 90-ih kada je zemlju na "Evroviziji" predstavljala pesmom "Brazil". Ipak, zbog ondašnje političke situacije, Bebi Dol je naišla na bojkot članova žirija, te su joj dali svega jedan poen. U decenijama koje su usledile, pevačica je sve manje snimala pesme i izdavala albume, a u poslednje vreme ju je sve češće moguće videti za di-džej pultom na prestoničkim žurkama.

SKUPLJALI SU BAKŠIŠ METLOM, PA SU GA BACALI NA NJU Rada Manojlović na svadbi zaradila 300.000 dinara!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading